Trucx Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Leciałem nim z punktu A do punktu B 1 godzinę a potem się godzinę wracałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Yacek- rozumiem że nie lubisz handlować to nie jest żadna zabawa. A jakie masz fabryki ?Bo ja nastawiłem się na produkcję broni zawsze można podlecieć do swoje fabryki i wyekwipować 2-3 statki prawie za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Cóż. Trzeba było wysłać za nim bota, jak doleci tam to będziesz wiedział i wtedy Napęd Skokowy i budujesz fabrykę. Zresztą strata wypożyczonego Mamuta nie boli bo zrespi się nowy:) Tylko tej fabryki wtedy szkoda:) Przynajmniej droga powrotna by ci zeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Wynajęty Mamut jest widoczny w naszych własnościach (klawisz r) więc możemy śledzić go zdalnie, podglądając nasze własności i sprawdzając w jakim sektorze się on znajduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Król Gwiezdnej Wódki. Buduję tylko destylarnie GW. W modzie XRM (w innych również) o uzbrojenie nie muszę się martwić, są wyspecjalizowane stacje z bronią.A co do tematu, to HUB-a (i innych stacji Handlowych) używam do zbywania towarów odzyskanych dzięki skryptowi SCS Suite z wraków statków i stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Mi już jedna fabrykę "zarekwirowali" więc nie wiem czy wrócę do tego biznesu Czy da się powiększyć magazyny stacji ? Bo mi już pękają w szwach od rakiet moskit i osa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Da się, kolejny moduł produkcyjny zawsze powiększy przestrzeń ładunkową. Można też zadokować jakiegoś transportowca z dużą ładownią i przenieść produkcję do jego ładowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ale gdy postawię kolejny moduł produkcyjny będzie większa ładownia kosztem szybszej produkcji spróbuje ze statkiem albo dam cenę -1 od najniższej i może się pozbędę tego dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Temat jest o HUB, nie o stacjach produkcyjnych. Pisz w odpowiednim temacie. Posty przeniesione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Najlepiej to mięć mamuta ale własnego skok wykonasz szybciej to pójdzie a nie lecieć do Legend's Home po fabrykę i z powrotem do Ormicron Lyrae .MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Własne najlepsze Ja wynajętego mamuta wypełnionego moimi stacjami wysłałem w podróż. Zapomniałem, że mam skrypt na wojny pomiędzy rasami. Wystarczyło, że oddokował od stoczni, a zainteresowali się nim splici. Pod ostrzałem splickiego M2 nie wytrzymał nawet 10 sekund Przynajmniej były fajerwerki na pocieszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi