Jump to content

X3 - Albion Prelude

Yacek
 Share

Recommended Posts

W dniu 8.03.2012 o 16:54, szczekan napisał:

Ostatni patch dodaje dwie minifabuły. Jeżeli jest już ktoś, kto je ukończył, lub też w inny sposób poznał warunki ich wykonania - czy mógłby się nimi tu podzielić?

http://xudb.pl/index.php/topic/2206-patch-20-dla-x3-albion-prelude-wydany/page__view__findpost__p__33824

i kolejne posty

• 4 months later...
  • Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ale problem mas z zakupem AP, a nie z XRM.

Pisz w odpowiednich tematach.

Posty przeniesione.

W tego typu transakcjach kurs euro przeliczany jest po oficjalnym kursie sprzedaży euro w NBP. Należało sprawdzić kurs euro, policzyć ile będziesz musiał zapłacić w złotówkach i dopiero dokonać zakupu.

Skoro kolega ci tak doradził, to niech kolega teraz rozwiąże problem. 😀

• 1 year later...

Cześć,

nie wiem, czy to już wszyscy tu wiedzą (jestem tu stosunkowo nowy), ale że sam przymierzałem się do zakupu AP i trafiłem na problem posiadania steam-wersji X3TC, to podzielę się rozwiązaniem.

Każdy, kto ma legalną kopię X3TC, może w Steam dodać z tej kopii klucz. Wtedy zostanie wczytany w "Bibliotece"/"Library" wersja steam X3TC. Nie trzeba już jej kupować. Należy ją jednak zainstalować (domyślnie w folderze Steam) i wtedy można kupić AP steam, który sam się zainstaluje na X3TC steam. Uf.

Można ten numer próbować z innymi grami, które mamy w wersji CD. Niektóre, okazuje się, są w wersji cyfrowej steam.

Uwaga:

-Aktywujemy klucz/cd-key, a nie wskazujemy dotychczasową instalację X3TC.

pzdr