Jump to content

Czy jest taki skrypt/mod

pershing
 Share

Recommended Posts

witam nie wiem czy w dobrym temacie zakładam więc proszę o wyrozumiałość

pytanie w sumie tyczy sie zarówno X3 TC jak i TOTT i X- Tended

może i za dużo naoglądałem się filmów s-f ale mam może trochę dziwne pytanie...

grająć na modzie TOTT zauważyłem że jest możliwość atakowania osłon (niewiem czy może zniszczyć same osłony),

więc czy jest może jakiś skrypt/mod pozwalający niszczyć samo uzbrojenie?

wiecie temat znany z filmów s-f "zniszczyć fazery" "zniszczyć wyrzutnie czegoś tam" itp.

przeglądając gry jakie mam natknąłem się na Nexsus'a i przypomniałem sobie że była tam możliwość niszczenia osłon, uzbrojenia, napędu... poprostu całego wyposażenia i było by ciekawie jakby była taka możliwość w X3:)

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To ja nie będę zakładał nowego tematy tylko w tym zapytam... Jak się nazywał ten skrypt co umożliwiał korzystanie z napędu skokowego w ziemskich sektorach? Chlera wracam do XTC po wielu miesiącach i powylatywało mi wiele nazw...

W dniu 8.05.2011 o 14:26, gazownik napisał:

To ja nie będę zakładał nowego tematy tylko w tym zapytam... Jak się nazywał ten skrypt co umożliwiał korzystanie z napędu skokowego w ziemskich sektorach? Chlera wracam do XTC po wielu miesiącach i powylatywało mi wiele nazw...

FAQ#68

• 3 months later...
  • 3 months later...

Zna ktoś skrypt który dodaje więcej wrogich ataków,przeciwników??Jeśli taki by istniał to bym prosił do linka skąd mogę pobrać spolszczenie (jeśli istnieje). Mailem skrypt improved races i on dodawał więcej wrogów ale większość z nich nic nie robiła poza staniem w miejscu.

Jak zainstaluje moda X-Tended to będę musiał zaczynać grę od początku?

opcja szukaj wpisz nazwę skryptu a znajdziesz opis forum ma innego operatora i jeszcze wszystkie linki nie są powiązane

tu link do opisu jednego ze skryptów http://xudb.pl/index.php/topic/1406-skryptmod-revelation/page__hl__revelation__fromsearch__1

poczytaj też FAQ przyda się

W dniu 29.11.2011 o 17:15, pabloa napisał:

Po zainstalowaniu skryptu na mapie wszechświata wszystkie sektory są kolo siebie.Jak przywrócić dawne ustawienie sektorów?

1. Twoje pytanie nie ma nic wspólnego z tytułem tematu. Zadawaj pytania w odpowiednich tematach.

2. Chcesz dokładnej odpowiedzi, zadawaj dokładne pytania. W tym wypadku należało podać jaki skrypt zainstalowałeś.

3. Taki efekt to nie wina skryptu, a raczej moda, Jest mod zmieniający układ sektorów na mapie wszechświata, poprzez ułożenie ich w regularnym porządku: Flat Galaxy Map / Square Galaxy Map

Wiele modów (praktycznie wszystkie, które dodają nowe sektory) używa tego układu z prostej przyczyny - tworzenie nowej galaktyki (rozbudowanej o nowe sektory) jest zdecydowanie łatwiejsze na takim szablonie.

Nie podoba ci się taki układ, odinstaluj moda, lub przyzwyczaj się.

• 1 month later...

Jako iż także szukam moda pisze tutaj.

Otóż mimo iż moja flota nie jest jeszcze wielka to jednak jak na mój gust jest za mało wojen w galatkyce. Nie raz obserowowałem jak floty Xenonów rozbijały się w Black Hole Sun(czasem z moją pomocą), albo flota posiadająca K i J na raz padały w walce przy bramie. Dodatkowo tylko dwa razy widziałem inwazję Kha. Z tego raz siedzieli przez pół godziny na krańcu mapy i nic nie robili:).

Dlatego szukam moda, który doda więcej inwazji, wojen między nacjami, poważniejszych najazdów Xenonów(szczególnie na Terran bo tym marnuje się flota 7 Aegirów, 20 Vali i jednego Odyn), a także rozrusza Terran by ci byli bardziej aktywni(szukam stałego punktu skupu na moje rakiety). Przy okazji większej ilości wojen jakiś mod do kontroli myśliwców z TM i M1, a także poważniejszego zarządzania flotą.

Czytałem dział z modami lecz chce wasze opinie i jak najlepiej połączyć te mody by nic się nie gryzło

Mam tylko stocznie ATF i Obronę Anty-rakietową Mosquito.