pershing Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 witam nie wiem czy w dobrym temacie zakładam więc proszę o wyrozumiałośćpytanie w sumie tyczy sie zarówno X3 TC jak i TOTT i X- Tendedmoże i za dużo naoglądałem się filmów s-f ale mam może trochę dziwne pytanie...grająć na modzie TOTT zauważyłem że jest możliwość atakowania osłon (niewiem czy może zniszczyć same osłony),więc czy jest może jakiś skrypt/mod pozwalający niszczyć samo uzbrojenie?wiecie temat znany z filmów s-f "zniszczyć fazery" "zniszczyć wyrzutnie czegoś tam" itp.przeglądając gry jakie mam natknąłem się na Nexsus'a i przypomniałem sobie że była tam możliwość niszczenia osłon, uzbrojenia, napędu... poprostu całego wyposażenia i było by ciekawie jakby była taka możliwość w X3:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Możliwość niszczenia poszczególnych wieżyczek tak jak we Freespace nie istnieje w X-ach. Jest działko jonowe, które niejako "smaży" wyposażenie. Ale to wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 kurczę szkoda... myślałem że może jest jakiś skrypt lub mod...ciekawie by było jak może by niszczyć uzbrojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Przecież można, tak jak pisał LeWaR, działami jonowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Ale to nie to samo. Odstrzelisz wieżyczkę i załatwione. A tutaj gniazdo na działo pozostaje tylko samo uzbrojenie jest niszczone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazownik Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 To ja nie będę zakładał nowego tematy tylko w tym zapytam... Jak się nazywał ten skrypt co umożliwiał korzystanie z napędu skokowego w ziemskich sektorach? Chlera wracam do XTC po wielu miesiącach i powylatywało mi wiele nazw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 W dniu 8.05.2011 o 14:26, gazownik napisał:To ja nie będę zakładał nowego tematy tylko w tym zapytam... Jak się nazywał ten skrypt co umożliwiał korzystanie z napędu skokowego w ziemskich sektorach? Chlera wracam do XTC po wielu miesiącach i powylatywało mi wiele nazw...FAQ#68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Orientujecie się czy jest skrypt/mod dodajacy profile startowe do luźnej gdy ?? Troszkę mi się znudziło zaczynanie gry w "wszechświat x" argonem. Fajnie było by tak dla odmiany zaczać spilitem albo paranidianinem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 XRM - Advanced start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To chyba nie to o co mi się rozchodzi. Niechce zmieniać nic w grze poza profilami startowymi do swobodnej gry. bardziej zależało by mi na samych profilach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 To nie ma.Są inne, różne profile, ale nie typu "własna gra".Możesz zagrać na każdym innym profilu, a jeśli nie interesują cię fabuły, to użyć skryptu "All plots complete". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Szkoda, może pogrzebie z twoim poradnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 W dniu 17.08.2011 o 20:13, Medyk napisał:Szkoda, może pogrzebie z twoim poradnikiem Zobacz do poprzedniego mojego postu, dodałem jedno zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 O tym nie pomyślałem chcę pominąć fabuły i poprostu pograć, bo zadania sa już oklepane do bólu, a na dodatek prawie zawsze podczas robienia fabuł coś gdzieś się sypnie i musze wczytywać kilka godzin gry wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloa Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Zna ktoś skrypt który dodaje więcej wrogich ataków,przeciwników??Jeśli taki by istniał to bym prosił do linka skąd mogę pobrać spolszczenie (jeśli istnieje). Mailem skrypt improved races i on dodawał więcej wrogów ale większość z nich nic nie robiła poza staniem w miejscu.Jak zainstaluje moda X-Tended to będę musiał zaczynać grę od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 tu masz duży zestaw linków do skryptów i ich opisów http://xudb.pl/index.php/topic/340-x3tc-spolszczenia-do-skryptow/ poczytaj pobierz pograj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloa Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Już dawno tam patrzyłem i te skrypty co mnie interesują już nie istnieją a jeszcze inne są z rozszerzeniem zip a nie wiem gdzie po rozpakowaniu to wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 opcja szukaj wpisz nazwę skryptu a znajdziesz opis forum ma innego operatora i jeszcze wszystkie linki nie są powiązanetu link do opisu jednego ze skryptów http://xudb.pl/index.php/topic/1406-skryptmod-revelation/page__hl__revelation__fromsearch__1poczytaj też FAQ przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloa Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Po zainstalowaniu skryptu na mapie wszechświata wszystkie sektory są kolo siebie.Jak przywrócić dawne ustawienie sektorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 W dniu 29.11.2011 o 17:15, pabloa napisał:Po zainstalowaniu skryptu na mapie wszechświata wszystkie sektory są kolo siebie.Jak przywrócić dawne ustawienie sektorów?1. Twoje pytanie nie ma nic wspólnego z tytułem tematu. Zadawaj pytania w odpowiednich tematach.2. Chcesz dokładnej odpowiedzi, zadawaj dokładne pytania. W tym wypadku należało podać jaki skrypt zainstalowałeś.3. Taki efekt to nie wina skryptu, a raczej moda, Jest mod zmieniający układ sektorów na mapie wszechświata, poprzez ułożenie ich w regularnym porządku: Flat Galaxy Map / Square Galaxy MapWiele modów (praktycznie wszystkie, które dodają nowe sektory) używa tego układu z prostej przyczyny - tworzenie nowej galaktyki (rozbudowanej o nowe sektory) jest zdecydowanie łatwiejsze na takim szablonie.Nie podoba ci się taki układ, odinstaluj moda, lub przyzwyczaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovel Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam poszukuje skryptu który posiadałem w X3R. Mianowicie chodzi o to gdy pilot opuszcza statek ten automatycznie zmienia swoje położenie by lecącą już w przestrzeni salwa nie rozwaliła go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Tak działał BSE w X3R. Do TC jest skrypt NPC Bail Addon, ale on nie ma dodaje takiego efektu. Trzeba uważać przy strzelaniu. Osobnego skryptu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bovel Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dziękuje za odpowiedź. Pozostaje mi jedynie uważać ze spustem. szkoda temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Jako iż także szukam moda pisze tutaj.Otóż mimo iż moja flota nie jest jeszcze wielka to jednak jak na mój gust jest za mało wojen w galatkyce. Nie raz obserowowałem jak floty Xenonów rozbijały się w Black Hole Sun(czasem z moją pomocą), albo flota posiadająca K i J na raz padały w walce przy bramie. Dodatkowo tylko dwa razy widziałem inwazję Kha. Z tego raz siedzieli przez pół godziny na krańcu mapy i nic nie robili:).Dlatego szukam moda, który doda więcej inwazji, wojen między nacjami, poważniejszych najazdów Xenonów(szczególnie na Terran bo tym marnuje się flota 7 Aegirów, 20 Vali i jednego Odyn), a także rozrusza Terran by ci byli bardziej aktywni(szukam stałego punktu skupu na moje rakiety). Przy okazji większej ilości wojen jakiś mod do kontroli myśliwców z TM i M1, a także poważniejszego zarządzania flotą.Czytałem dział z modami lecz chce wasze opinie i jak najlepiej połączyć te mody by nic się nie gryzłoMam tylko stocznie ATF i Obronę Anty-rakietową Mosquito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Pierwszy od góry, przyklejony temat w tym dziale: http://xudb.pl/index.php/topic/2056-mod-x3-rebalance-mod-xrm-total-conversion/Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi