kipax1 Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 witam tak jak w temacie atakuje ziemskie sektory do przejęcia pozostały mi tylko sektory Jupiter 2 Saturn 1i2 Księżyc oraz ZIEMIA no ale jestem w kropce moja baza w sektorze Venus jest ciagle atakowana przez ziemian straciłem już x2 Tytan x89 Colonial Viper x1 Basestar x3 Ciężki Centaur x1Tyr x2 Tokio x1 Osaka x1 Tak używam moda BSG ships v1,8zostały mi statki takie100 Colonial Viper x1 Kolos x1 Battlestar Galactica x1 Battlestar Pegasus x2 zdobyczne Basestarx1 Zdobyczna Osaka x3 Ciężki Centaurx2 Ciężka Nemezisno i zamierzam jescze zapolowac na Vallahe no i pomóżcie jak wybrnąć z tej sytuacji co zatakować najpierw co jescze dokupić no i oczywiście pomózcie w opracowaniu strategi ataku na Ziemie i jej TorusKoszty operacji są wręcz kosmiczne końćzą mi sie fundusze musiałem sprzedać częśc pozostałych jednostek sukces operacji stanął pod znakiem zapytania prosze POMOCYno i oczywiście powiedzcie czy z takimi siłami może się udaćPS wiem wiem nie pytajcie ile zbierałem kasę żeby to sfinansować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 coo, ty moich sojuszników atakowac chcesz!? moje Boreasze lecą do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jeśli chcesz zaatakować torusa to lepiej ustaw się za nim a nie przed nim. Jego działa są wycelowane do przodu i do tyłu nie mają sposobu się odwrócić. Jednakże do zniszczenia tychże dział potrzebował będziesz minimum 1 m6 i około 4 m3 (polecam hyperiona w osłonie myśliwców venti). P.S. Zostaw mojego zioma wb . Inaczej mój mocno wzocniony smok m7 ( działa fotonowe x12 na każdej wieży, 34x 1gj), eee...się tobą zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 A co do statków ziemniaków to mają uzbrojenie ( PPO ) silniejsze od dział gaussa i splickich niszczycieli. Radzę zaopatrzyć się w statki m6 a także m7 rakietowe i bombowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 @ Bo-Roman Dlaczego robisz dopiske w postaci nowego posta, celem nabicia statystyk? Edytujcie posty ludzie i dopisujcie do ostatnio napisanego. Wyjatek, gdy prezentujemy skrypt i dopisujemy post celem poinformowania o nowej wersji lub innej krytycznej uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wb poczekaj aż skończę inwazje to wtedy się za poznasz z moją Galacticą nie mówiąc o obstawie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 oglądałem trochę BSG i jak dla mnie galactica to kupa złomu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wb może Galactica to złom jak ty uważasz ale dla mnie nim nie jest. Posiada 4 atomówki jeszcze po ataku Cylonów jak dołączył Pegasus jego 2 z 6 atomówki zostały przesłane do Galactici. Do tego dobry system baterii flak, jak i przeciw rakietowej i przeciw myśliwcom. Widzę kipax1 że jesteś fanem BSG jak ja )So say we all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ta jestem fanem BSG i wiedziałem że Galactica jest POTĘŻNA ale dopiero ostatni odcinek ostatniego sezonu uświadomił mi że ona jest nieznisczalna ! wb to Galactice będzie towarzyszyła Vallhalla świeżutko zdobyta i naprawiona + jej obstawa oczywiście podsumowując dostaniesz 2 Niszczyciele Gwiazd że tak się wyrażę z obstawąPs Boreasze dotarły odeśle ci je w w ładowniach moich mamutów oczywiście boreasze są już po recyklingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 optymiści Zrzuciłbym wam w batlestara galactice kilka stacji i po krzyku TLe z X rządzą Bym nawet boreaszy nie potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 idź ty ja bym ci najpierw nacuiukał Dronów myśliwców i M7 M8 co by ci rozwaliły mamuty czy te inne statki do przewożenia stacji albo rzucił Tyra do walki a Galactica by cie boku podeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 kipax pożycze ci mojego enchancement heavy tiger (wzmocniony ciężki tygrys). Znacie go chyba wszyscy nie żebym szpanował ale ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComradeJacob Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Jejku, jak ja nienawidzę, gdy ktoś pisze takie rzeczy jak "wzmocniony Smok M7". No nie wyrobię. Smok jest statkiem klasy M6. BoroMan, raz piszesz, że masz wzmocnionego Tygrysa (który jest M7), raz Smoka. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja nie mogę tego w ogóle ogarnąć.Poza tym, co to jest - 34GJ osłon i 12PPC na każdej wieżyczce. Wiem, że każdy gra jak lubi, ale to już moim zdaniem przesada. Nawet Valhalla z Tobą szans by nie miała w czasie walki. A przy dobrym manewrowaniu statkiem, to nawet 2 na raz byś sprzątnął. Pytanie tylko, czy ma to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 CytatJejku, jak ja nienawidzę, gdy ktoś pisze takie rzeczy jak "wzmocniony Smok M7". No nie wyrobię. Smok jest statkiem klasy M6. BoroMan, raz piszesz, że masz wzmocnionego Tygrysa (który jest M7), raz Smoka. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja nie mogę tego w ogóle ogarnąć.Poza tym, co to jest - 34GJ osłon i 12PPC na każdej wieżyczce. Wiem, że każdy gra jak lubi, ale to już moim zdaniem przesada. Nawet Valhalla z Tobą szans by nie miała w czasie walki. A przy dobrym manewrowaniu statkiem, to nawet 2 na raz byś sprzątnął. Pytanie tylko, czy ma to sens?yy poczucie humory czasem bywa ... przydatne :-) lub być może jak kto woli w tym przypadku rozróżnienie "rzeczywistości" od czyiś fantazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Cytatyy poczucie humory czasem bywa ... przydatne :-) lub być może jak kto woli w tym przypadku rozróżnienie "rzeczywistości" od czyiś fantazji Fantazji? Ja bym to nazwał kompleksem. I to sporym. Ale jak ktoś boi się oddokować od stacji czymś mniejszym niż M7-6, to może niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 "wzmocniony Smok M7 34GJ osłon i 12PPC na każdej wieżyczce" - Gdzie to mozna dostac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 CytatFantazji? Ja bym to nazwał kompleksem. I to sporym. Ale jak ktoś boi się oddokować od stacji czymś mniejszym niż M7-6, to może niech tak zostanie.ja tu to tak ładnie ubrałem i owinąłem w bawełnę a Ty tak "sru" z grubej rury Co do oddokowywania ja też ostatnio się boję oddokowywać... zwłaszcza jak po sektorach moich macierzystych (argońskich) latają inwazje khaak i yaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Co wy chcecie przeciez napisal - "Kończę z Teladiuhaną. Pomoże mi ktoś?". Jednym z efektow ubocznych odstawienia jest munhausenowska fantazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 E tam zostawcie go w spokoju każdemu może sie pomylić m7 z m6 albo PPC z np Jonem jakimś dajcie mu spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 CytatE tam zostawcie go w spokoju każdemu może sie pomylić m7 z m6 albo PPC z np Jonem jakimś dajcie mu spokójMoże, ale ile razy z rzędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No dobra , w sumie wszystkie rzeczy sciągnąłem z tytana , wygląd został tygrysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComradeJacob Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 To nie chodzi o poczucie humoru (które mam ), tylko ciągłe przeinaczanie faktów, które jest już irytujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipax1 Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 1.robi sie już offtop2.dajcie Boro spokój 3. patrz punkt 24.Boro zbajdż zastępstwo dla Teladiuhany np pal zioła Ziemskie np tymianek czy co5. a może on ma i tygrysa i smoka co cwaniaczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComradeJacob Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jeżeli ktoś gra w X3 od dłuższego czasu, to raczej powinien znać podstawową klasyfikację statków. To tak jakbyś grał w miarę długo w jakąś grę RPG i nie znał jej podstawowych zasad. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Jakie przeinaczanie faktów? Jakia nieznajomość zasad? Chyba się niedoczytaliście. On nie pomylił nazw, tylko edytując pliki dał Tygrysowi możliwość instalacji nowych broni (jak napisał "12 PPC na każdej wierzyczce"). Zrobił sobie super mega ostry statek i tyle. Ma do tego prawo. Widocznie sprawia mu to przyjemność. Nie każdy lubi grać tak hardcorowo, jak większość tutejszych graczy, więc trochę więcej tolerancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi