Yacek Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Opcje startowe na Mamucie Blueberry Gamestart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No może na weekend uda mi się zrobić nowe profile startowe. Inwazje Xenów, Admirał Floty Terran i parę innych. Muszę też poprawić profil Czerwony Baron, nie działa tak jak powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dodane zostaną nowe profile takie jak :Gwiezdny DeweloperSzmuglerMothershipAmazonki KsięciaDodałam do paczuszki Profil z patcha 2.6 Nostalgiczny Aragon. Urozmaiciłam tez kilka występujących w grze Avatarków poprawiających wygląd wizualny. W paczce znajdują się tez oryginalne Avatarki, więc jak komuś nie odpowiadają to przerobione może podmienić na te oryginalne._______Przed_______________ PO Profil Czrwony Baron został poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIRE Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Testowałem część z tych profili testowych i wszyscy to golasy w puszce. Golas do przyjęcia ale bez SETY to idzie się powiesić . Czy ktoś miał podobnie...? ( albo mam coś skopane i czeka mnie nowa instalacja gry )... Czy tworzenie profilu na zamówienie nadal aktualne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Czeka cię reinstalka. Mam to samo ze spadkobiercą. Nie wiem który skrypt, ale któryś gryzie się z dodatkowymi profilami startowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIRE Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 To mnie załamałeś... chociaż egzekutorem ( gołym ) jakoś rozkręciłem interes 3xkafar po bitwie znalazłem i poszło jakoś... ( dobrze ze wszystko było blisko bo zanudził bym się bez SETY ) bo predatorem to włosy rwałem z głowy nim doleciałem do jakiejkolwiek placówki...ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Nie skrypt, a mod. Macie jakieś zainstalowane jako base mod? Pewnie one mają własne profile startowe.Radą powinno być wypakowanie plików moda dodatkowych profili startowych (Bluberry lub Spadkobierca) i wrzucenie tych plików bezpośrednio do odpowiednich katalogów w katalogu głównym gry.Jak wypakować pliki z moda (plików cat/dat) jest opisane w FAQ#10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi