grzesiug Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 im wiecej jednostek w sektorze i jesli masz w sektorze duzy kompleks to bedzie sie dluzej wszczytywalo tak jest w kazdym badz razie u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 /OfftopicNie wiem dlaczego się tak uczepiliście Nortona, być może niektórzy mają w pamięci działanie starszych wersji. One rzeczywiście przymulały kompa i bywały sytuacje, że np. na czas kopiowania większej ilości danych pomiędzy dyskami/partycjami trzeba było wyłączyć antywirusa coby się system nie przytykał Z nowszymi wersjami (2005 i teraz 2009) osobiście żadnych problemów z wydajnością nie mam, a sprzęt na którym były instalowane jest stosunkowo wiekowy i wszelkie "zamulacze" można od razu wyłapać. Jedyne co w tej chwili zauważam to odrobinę wydłużony czas ładowania całości w stosunku do gołego systemu, potem wszystko śmiga praktycznie tak samo jak bez antywira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centaur041 Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 A miewaliście sytuacje z lapkiem, grając na Reunionie ,że po 4-5 godzinach wywalało Wam grę do pulpitu?U mnie tak już było ze 3 razy i się zwieszał.:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts