Jagoda Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Dobrze Azakal jestes usprawiedliwiony zr贸b to jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted November 28, 2009 Author Share Posted November 28, 2009 Ok ju偶 zrobione. Aktualizacja w pierwszym po艣cie. Na Mamuta te偶 ju偶 wrzucone (czeka na akceptacj臋). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Zaakceptowane na Mamucie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viggin Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 A ja mam problem.. Mianowicie od pewnego czasu korzystam z tego moda i szczerze nie wiem jak m贸g艂bym korzysta膰 z obydwu jednocze艣nie.. gdy偶 po skopiowaniu ich do katalogu g艂贸wnego gry (i nadanie kolejnego num dat/cat) nic si臋 nie dzieje... tzn aktywny jest tylko ten mod kt贸rego uruchomi艂em na ekranie startowym gry... mo偶e co艣 藕le robi臋 wi臋c prosz臋 o pomoc.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Cytatnie wiem jak m贸g艂bym korzysta膰 z obydwu jednocze艣nieJakich obydwu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Chodzi ci o to mody Hangarmod i Batlestar? Mo偶e by膰 konflikt, oba zawieraj膮 zmodyfikowane te same pliki wi臋c u偶ywany mo偶e by膰 tylko jeden z nich, albo ten kt贸ry b臋dzie wybrany w oknie startowym, albo je艣li tam nic nie wybierzesz to ten kt贸ry b臋dzie mia艂 wy偶szy numer plik贸w .dat/.cat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viggin Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 A da艂oby si臋 to jako艣 zmodyfikowac tak jak np z hard + pirate mod?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Nie trzeba modyfikowa膰. BSG nie zawiera plik贸w Jobs i JobWings kt贸re s膮 sk艂adnikiem Hard i Pirate Patrols. Wystarczy wrzuci膰 jako fake patch (nada膰 najwy偶szy nr w katalogu gry) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Azakal, nie wyspany jeste艣 czy co? Jemu chodzi o po艂膮czenie mod贸w BSG i Hangarmod w jeden, a nie PP+Xtreme podawa艂 jako przyk艂ad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 BSG i Hangar +PP i Hard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 CytatAzakal, nie wyspany jeste艣 czy co?W sumie to tak Nie zczai艂em, 偶e to by艂 tylko przyk艂ad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 CytatA da艂oby si臋 to jako艣 zmodyfikowac tak jak np z hard + pirate mod??Przeczytajcie to jeszcze raz ze zrozumieniem.Pyta czy nie da艂oby si臋 zintegrowa膰 BSG i Hangarmod tak jak to zosta艂o zrobione z Hard modem i PP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 OK ju偶 wiem o co kaman. Odpowied藕 brzmi NIE. BSG zawiera pliki TShips, TCockpits, TBodies podobnie jak Hangar mod. Trzeba by je przerobi膰 a i tak szanse marne, 偶e gra zadzia艂a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viggin Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Czyli du... 偶o sobie nie pogram w BSG mod (( .. Szkoda bo w sumie lubie statki z battle stara ale hangar mod jest dla mnie bardziej przydatny... c贸偶 pozostaje mi ew rozegra膰 dwa profile na raz .. jeden z BSG a drugi z hangar modem.. Dzi臋ki wielkie za odpowiedz.. pozdrawiam.. PS. a czy nie mo偶na po prostu doda膰 tych plik贸w do BSG?? przecie偶 statki z BSG korzystaj膮 z innych plik贸w TShips, TCockpits, TBodies(dotycz膮cych innych statk贸w) ale nie znam si臋 wi臋c to tylko ew pytanie retoryczne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Nie mo偶na, gra korzysta tylko z jednego pliki TShips itp. To z jakiego korzysta okre艣la numer pliku .dat/.cat lub ustawienie jednego moda zawieraj膮cego te pliki jako g艂贸wnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Cze艣膰. Jestem nowy na forum. Wiem 偶e temat jest stary, ale mam pytanie: gdzie mo偶na zakupi膰 statki z bsg i czy one normalnie lataj膮 pomi臋dzy sektorami?. Mam wersj臋 0.3. W艂a艣nie jak go w艂膮czy膰 przez edytor skrypt贸w? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 M贸g艂by kto艣 mi wys艂a膰 save z Battlestar Galactica jak ma? Bo akurat komputer zmienia艂em na nowy i nie zrobi艂em kopii zapasowej na pen drive. Wi臋c jak kto艣 mo偶e wys艂a膰 na ten oto e-mail <!-- e -->tomol665@gmail.com<!-- e --> to b臋d臋 bardzo wdzi臋czny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 W膮tpi臋 by ktokolwiek gra艂 w ten mod z tutejszych forumowicz贸w. Nie lepiej by艂oby dla ciebie rozpocz膮膰 rozgrywk臋 od nowa ? Ja rozpoczyna艂em X tysi膮ce razy za ka偶dym razem gra by艂a inna Zawsze pod膮偶a艂em innymi 艣cie偶kami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 No wiesz mi si臋 ci臋偶ko wbija w grze kas臋 itp w og贸le 偶ebym przetrwa艂 bitw臋 to trzeba cudu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 CytatNo wiesz mi si臋 ci臋偶ko wbija w grze kas臋 itp w og贸le 偶ebym przetrwa艂 bitw臋 to trzeba cudu.Moc jest z tob膮 Obi-Wan Kenobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Dzi臋ki ale teraz co艣 mi nie idzie gra w X3 TC s艂abo gram i ci膮gle padam, a tych misji te偶 ma艂o mam i ma艂o za nie p艂ac膮 a statek wolniutki jak 偶贸艂w. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 To odpu艣膰 misje bojowe i spr贸buj zarobi膰 troch臋 grosza na lepszy statek/wyposa偶enie wykonuj膮c inne rodzaje zada艅 albo handluj膮c, przejmuj膮c statki itd itp... Temat贸w z poradami na ten temat znajdziesz du偶o na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Ta wielka stocznia jak zauwa偶y艂em znajduje si臋 w Legend's Home. Jestem fanem BSG i jest to Scorpion Fleet Shipyards (dok zaopatrzeniowo - naprawczy). Tutaj zobaczcie jak on wygl膮da . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 No, stocznia super. A jak reszta moda? Wart uwagi? Wielkim fanem BSG mo偶e nie jestem (szczeg贸lnie starej serii), ale mo偶e bym si臋 pokusi艂 o instalacj臋. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomol665 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Wiesz wart uwagi jest, ale ta stocznia mog艂aby by膰 ulokowana ni偶ej ok.6km mo偶e wi臋cej. Mo偶e umiecie co艣 zrobi膰 Statki dobrze wykonane a tylko cena BS 63, BSG75 i BS Valkyrie mog艂yby by膰 wi臋ksze ale parametry maj膮 dobre. Najgorsze 偶e ma艂o jest statk贸w typu TS. Wszystkie prawie TL. Cloud9 nie dokowa膰 go lepiej do stoczni bo jest zbyt du偶y (jak si臋 wydokujesz wybucha ale wleci). Jak kupi臋 BSG to polec臋 do SFS (Scorpion Fleet Shipyards) sprawdz臋 czy dokuje w tych miejscach gdzie nale偶y. Wiecie musi przypomina膰 troch臋 film. Dla mnie miodzio mod.Tutaj na filmie z youtube http://www.youtube.com/watch?v=JIgaOtVitPA jest konsola skaner i w og贸le wszystkie opcje o flocie.Jeszcze si臋 zastanawiam czy s膮 tutaj w og贸le Cyloni? Po ubija艂bym kilka toster贸w i oczywi艣cie zniszczy艂 Bassestara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts