Jump to content

Battlestar Galactica Ships V0.2

Azakal
 Share

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A ja mam problem.. 馃榾 Mianowicie od pewnego czasu korzystam z tego moda i szczerze nie wiem jak m贸g艂bym korzysta膰 z obydwu jednocze艣nie.. 馃榾 gdy偶 po skopiowaniu ich do katalogu g艂贸wnego gry (i nadanie kolejnego num dat/cat) nic si臋 nie dzieje... tzn aktywny jest tylko ten mod kt贸rego uruchomi艂em na ekranie startowym gry... mo偶e co艣 藕le robi臋 wi臋c prosz臋 o pomoc.. 馃榾

Chodzi ci o to mody Hangarmod i Batlestar? Mo偶e by膰 konflikt, oba zawieraj膮 zmodyfikowane te same pliki wi臋c u偶ywany mo偶e by膰 tylko jeden z nich, albo ten kt贸ry b臋dzie wybrany w oknie startowym, albo je艣li tam nic nie wybierzesz to ten kt贸ry b臋dzie mia艂 wy偶szy numer plik贸w .dat/.cat.

Czyli du... 偶o sobie nie pogram w BSG mod 馃榾(( .. Szkoda bo w sumie lubie statki z battle stara ale hangar mod jest dla mnie bardziej przydatny... c贸偶 pozostaje mi ew rozegra膰 dwa profile na raz 馃榾 .. jeden z BSG a drugi z hangar modem.. 馃榾

Dzi臋ki wielkie za odpowiedz.. pozdrawiam.. 馃榾

PS. a czy nie mo偶na po prostu doda膰 tych plik贸w do BSG?? przecie偶 statki z BSG korzystaj膮 z innych plik贸w TShips, TCockpits, TBodies(dotycz膮cych innych statk贸w) ale nie znam si臋 wi臋c to tylko ew pytanie retoryczne.. 馃榾

• 3 months later...
  • 3 months later...

W膮tpi臋 by ktokolwiek gra艂 w ten mod z tutejszych forumowicz贸w. Nie lepiej by艂oby dla ciebie rozpocz膮膰 rozgrywk臋 od nowa ? Ja rozpoczyna艂em X tysi膮ce razy za ka偶dym razem gra by艂a inna 馃檨 Zawsze pod膮偶a艂em innymi 艣cie偶kami.

Wiesz wart uwagi jest, ale ta stocznia mog艂aby by膰 ulokowana ni偶ej ok.6km mo偶e wi臋cej. Mo偶e umiecie co艣 zrobi膰 Statki dobrze wykonane a tylko cena BS 63, BSG75 i BS Valkyrie mog艂yby by膰 wi臋ksze ale parametry maj膮 dobre. Najgorsze 偶e ma艂o jest statk贸w typu TS. Wszystkie prawie TL. Cloud9 nie dokowa膰 go lepiej do stoczni bo jest zbyt du偶y (jak si臋 wydokujesz wybucha ale wleci). Jak kupi臋 BSG to polec臋 do SFS (Scorpion

Fleet Shipyards) sprawdz臋 czy dokuje w tych miejscach gdzie nale偶y. Wiecie musi przypomina膰 troch臋 film. Dla mnie miodzio mod.

Tutaj na filmie z youtube http://www.youtube.com/watch?v=JIgaOtVitPA jest konsola skaner i w og贸le wszystkie opcje o flocie.

Jeszcze si臋 zastanawiam czy s膮 tutaj w og贸le Cyloni? Po ubija艂bym kilka toster贸w i oczywi艣cie zniszczy艂 Bassestara.