Jump to content

Czego w tej chwili słuchasz?

Riess
 Share

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Yyy... wiatraczków w kompie? *_* A na serio to akurat nic nie miałem włączonego, bo jakoś ostatnio cisza... ale, z chęcią Muse - Supermassive Black Hole... <lizus mode on>Przypomina mi to jak nic o wspaniałej grze, jaką jest X3 😛 <lizus mode off>

EDIT: Posłuchałbym teraz nawet mocnej muzy, ale niestety brak mi dobrego sprzętu grającego i jakoś tak średnio się chce słuchać czegokolwiek 😛

• 2 months later...

Słucham szumu liści na topolach rosnących przy drodze, przy której mieści się moje miejsce pracy, oraz świstu wiatru, szumu kół przejeżdżających samochodów, stukania w klawisze koleżanki obok, i moich własnych, szumu komputerów, odgłosów na korytarzu 😛.

Pewnie nic specjalnego taka muzyka i dopiero prawdziwy koneser by ją docenił 😛.

Czasem tylko włączam <!-- w -->http://www.di.fm<!-- w --> i jak zwykle polecam, bo wybór spory 😛

A ja chciałem napisać opinię o Radiostacji Warszawa. Otóż - jest do bani 😛 . Kiedyś to było radio co się zowie, a dziś nie dość, że nadają kiepską i tę samą muzę, to jeszcze 15 km od centrum stolicy zasięg się kończy i w lesie jakaś inna stacja się im pcha na przebitkę 😛 .

Cytat

A ja chciałem napisać opinię o Radiostacji Warszawa. Otóż - jest do bani 😛 . Kiedyś to było radio co się zowie, a dziś nie dość, że nadają kiepską i tę samą muzę, to jeszcze 15 km od centrum stolicy zasięg się kończy i w lesie jakaś inna stacja się im pcha na przebitkę 😛 .

W lesie to ja wolę posłuchać odgłosów natury: szumu liści na wietrze, stukania dzięcioła, pohukiwania sowy, warkotu piły mechanicznej.

W domu natomiast i przy pracy to lubię ciszę i spokój, radio mnie rozprasza.

Jeśli mam czegoś słuchać, to tylko jak odpoczywam. A wtedy to raczej czegoś spokojnego, relaksującego np. Metalica.