Riess Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jakiego utworu słuchacie w tej chwili?Ja Mark Norman - Fading Ground. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Yyy... wiatraczków w kompie? *_* A na serio to akurat nic nie miałem włączonego, bo jakoś ostatnio cisza... ale, z chęcią Muse - Supermassive Black Hole... <lizus mode on>Przypomina mi to jak nic o wspaniałej grze, jaką jest X3 <lizus mode off>EDIT: Posłuchałbym teraz nawet mocnej muzy, ale niestety brak mi dobrego sprzętu grającego i jakoś tak średnio się chce słuchać czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Podniosę wątek i odpowiem. że Polskiego Radia program 3. W pracy w końcu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Słucham szumu liści na topolach rosnących przy drodze, przy której mieści się moje miejsce pracy, oraz świstu wiatru, szumu kół przejeżdżających samochodów, stukania w klawisze koleżanki obok, i moich własnych, szumu komputerów, odgłosów na korytarzu . Pewnie nic specjalnego taka muzyka i dopiero prawdziwy koneser by ją docenił . Czasem tylko włączam <!-- w -->http://www.di.fm<!-- w --> i jak zwykle polecam, bo wybór spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A ja właśnie słucham Smoothjazz.com - w tej chwili leci: Jackiem Joyner - Stay With Me TonightJedna z lepsiejszych stacji internetowych, czasem włączę sobie też coś spokojnego: <!-- w -->http://www.skyfm.com<!-- w --> - piano jazz - MNIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A ja słucham sobie teraz Radia Zet (praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A ja chciałem napisać opinię o Radiostacji Warszawa. Otóż - jest do bani . Kiedyś to było radio co się zowie, a dziś nie dość, że nadają kiepską i tę samą muzę, to jeszcze 15 km od centrum stolicy zasięg się kończy i w lesie jakaś inna stacja się im pcha na przebitkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Akurat teraz ,,starocia" Venom-Powerdrive..aczkolwiek czasy gdy miałem czym machać mineły w 1986r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 KAT - Ostatni Tabor i Odi Profanum Vulgus... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 <_< nie poznaje kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 CytatA ja chciałem napisać opinię o Radiostacji Warszawa. Otóż - jest do bani . Kiedyś to było radio co się zowie, a dziś nie dość, że nadają kiepską i tę samą muzę, to jeszcze 15 km od centrum stolicy zasięg się kończy i w lesie jakaś inna stacja się im pcha na przebitkę .W lesie to ja wolę posłuchać odgłosów natury: szumu liści na wietrze, stukania dzięcioła, pohukiwania sowy, warkotu piły mechanicznej.W domu natomiast i przy pracy to lubię ciszę i spokój, radio mnie rozprasza.Jeśli mam czegoś słuchać, to tylko jak odpoczywam. A wtedy to raczej czegoś spokojnego, relaksującego np. Metalica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 No tak, zapomniałem dopisać - podczas jazdy samochodem w lesie . Jak wtedy otworzę okno to co najwyżej wycie wiatru i szum opon usłyszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 szum wentylatora + głos mego szefa z pokoju obok jak dyktuje pożal sie boże prawnikowi treść Aktu. Przerywany sporadycznie mym kaszlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dyktuje treść Aktu?? To nie mógł mu na obrazku pokazać?? koniec świata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 wiadomo komu co po głowie chodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dyktuje akt zgonu? Czyj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 niech do Ego wyśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 No niestety nie Akt zgonu .... a było by interesująco chodzi o nieruchomość wartą troszkę dyktuje Akt Notarialny (a właściwie zmianki w nim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiencek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A ja słyszę szczekanie psa za oknem, a także odgłosy wirującej dukar... pralki. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Genesis: Calling All Stations ale tylko w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LongOne Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Sabaton: wszystko, jak leci... "40:1" posadziło mnie na ziemię i sprowadziło olśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 27 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Radiohead - In rainbows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 TV Bydgoszcz Zbliżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Gorilla Biscuits-Sitting Around At Home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 http://youtube.com/watch?v=5llfHPzt4H4Blues&Rock forever! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi