Azakal Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mojego kota który miauczy (nie mam pojęcia czemu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mojej żony, która wydziera się na mnie. Też nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 CytatMojej żony, która wydziera się na mnie. Też nie wiem czemu. Nie wiesz czemu się wydziera? Czy może czemu w ogóle słuchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Posłuchałem. Chciała piwa się ze mną napić. Fajną żonkę mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Fajną zupełnie jak moja Mam nadzieję, że to nie ta sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A ja mam też fajną, ale jako stary matematyk ułożyłem sobie równanie:DOBRA ZABAWA = PIWO + KUMPLE - MAJA KOCHANA ŻONECZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 CytatMojego kota który miauczy (nie mam pojęcia czemu )Masz trzy opcje:-pierwsza chce iść do kuwety ale ma zamknięte drzwi-druga i najbardziej oczywista daj mnie żreć-trzecia stoisz kotu na ogonie...tyle znam z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 hanss :Ad1Drzwi miał otwarte a kuwetę czystą.Ad2Dopiero co jadł.Ad3Siedział w drugim końcu pokoju, więc nie mogłem mu stać na ogonie.Może został opętany czy coś takiego. Trza pomyśleć o egzorcyście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 A ma jeszcze cojones? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiencek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Wprawdzie mój kot chwilowo nie miauczy (co oznacza ni mniej ni więcej że poszedł spać) ale za to przy każdy odruchu skutkującym jazdą na moim pięknym starym stołku na kółkach słyszę taki miły mrożący krew w żyłach skrzypiący dźwięk wydający się z pod mnie. ]Edit: Mój kot właśnie się obudził. Kto ma numer do egzorcysty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 070-073-000 - prosić Jolę Ja słucham szumu wentylatorków i gadania zasypiającego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nine Inch Nails - Into the Void Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Założyłem na głowę kask motocyklowy i słucham bicia pulsu w skroniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nigdy nie widziałem człowieka siedzącego w kasku przy kompie. Wklej jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Jane's Addiction - Mountain Song Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Iron Cross-Wargames Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ścieżka z Hitmana 2 - pasuje mi do Fallouta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 koncert Kraftwerk "Minimum - Maximum" przy jednoczesnym pokazie slajdow z niedawnego ich koncertu w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Byłeś na tym koncercie? Ja się wybierałem, ale oczywiście jak zwykle nic z tego nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 @YacNiestety nie bylem na koncercie i jestem (wciaz) bardzo rozgoryczony tym faktem. Obiecalem wczesniej kumplowi ze bede na jego slubie i takie tam ... :/ na dodatek nie bylo juz u mnie biletow, tak samo na necie. Kumpel powiedzial mi ze pod brama mieli sporo bilecikow to sie wkurzylem podwojnie ] Bardzo lubie Kraftwerk i jedyne co mi pozostalo to DVD Minimum Maximum oraz zdjecia i filiki z krakowskiego koncertu w hali ocynkowi. Mam nadzieje ze roboty odwiedza nasz kraj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Coś podobnego jak ja. Też lubię Kraftwerk, mam szwagra, który też lubi ich muzykę. Na początku wybieraliśmy się na koncert, ale jak przyszło co do czego to szwagier się wycofał, a mnie samemu nie chciało się iść. Teraz żałuję i pozostaje mi tylko słuchanie w domu, ale to przecież nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Circle Jerks -All Wound Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Aero Dynamik - Kraftwerk ( Alex Gopher / Crecy Remix) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 wyłączyłem radio i mam ciszę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Wyłączyłem żonę i usłyszałem radio ... grało cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi