LeWaR Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Chrapania śpiących dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 The Damned-Neat,neat,neat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Oczywiście ELO Secret Messages. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Odgłosów wiertarki z piętra wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 15 minutowego "Access to Animus" z Assassins Creed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pani Doktor Tretyakovej na jakże ciekawym wyjładzie "podstawy zarządzania projektami"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Gwiżdżącego od jakichś 5 minut czajnika stojącego na piecu. Mam nadzieje że wyparuje (woda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 rafio zadal pytanie tak - "Jakiego utworu słuchacie w tej chwili?"Chodzi o utwory muzyczne, a nie o to co w tej chwili dociera do uszu ... Ja obecnie slucham sobie soundtrack z Fallout 1 oraz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja tam się zasugerowałem tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatJa tam się zasugerowałem tematem Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MPabdhJFd4sThis Is Your Captain Speaking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgefortz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dwa utwory przy których genialnie lata się statkiem kosmicznym http://www.youtube.com/watch?v=3wRreoNRGwk Kamelot - Center of the Universehttp://www.youtube.com/watch?v=uU0xnpP3D60 Luca Turilli - War of The UniverseLuca Turilli jako twórca gatunku "Symfoniczny Kosmiczny Power Metal" potrafi genialnie stworzyć nastrój do walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=FbifrXX2LtwPink Floyd - Welcome To The Machine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Slipknot - Heretics Anthem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Eminem - Without Me...Now this looks like a job for me so everybody just follow me... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Teenbeats-Strength of a nationhttp://www.youtube.com/watch?v=3ODqo4lhdWg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Black Eyed Peas - I Gotta Feeling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jon Hopkins - Light Through The Veinshttp://sn1e.wrzuta.pl/audio/3GSJwJr5IkG/jon_hopkins_-_light_through_the_veins (odpowiednio głośno ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Maps - So low, so high Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wlasnie rok przywitalem z wysmienita muzyka klasyczna i tudziez fortepianowa. Odsluchac caly ten album, ktory rozpoczyna tenze link w YT. Mam ten album w audio, streaming daje rady ale wiadomo -to nie to samo Philip Glass - Glassworks Nastepnie odsluchalem sobie wspaniale dzielo rosyjskiego kompozytora w wykonaniu Wielkiej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia.Mussorgsky - A Night On Bald Mountain i czesc II Dalej przeszedlem do Dworu Gorskiego Krola (Grieg) Aby wieczor z muzyka klasyczna zakonczyc uwertura Ryszarda Wagnera, w rewelacyjnym wykonaniu Orkiestry Opery i Filharmonii Podlaskiej.Ryszard Wagner - Overture for Tannhäuser Polecam serdecznie kazdemu zapoznac sie z wyzej zaprezentowanymi utworami i docenic piekno i kunszt muzyki klasycznej. Wypadaloby raczej sluchac tego na sprzecie audio niz w dziadowskim streamingu Jutro odslucham sobie calego dziela Vivaldiego Cztery Pory Roku, a zwlaszcza "Zimy" Jak co roku laduje na ipoda przed pojsciem na Sylwestra troche muzyki. By juz w nowy rok, wybrac losowe odtwarzanie i odsluchac tego co sie trafi. W tym roku Tears for Fears - Everybody Wants to Rule the World. Klasyka lat 80, moze niektorzy kojarza ten kawalek z gry World In Conflict, gdzie ten trafny utwor wita nas na pocztaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A ja zawsze preferowałam rock lub coś cięższego, na dzień dzisiejszy jest to kapela Sabaton - Back In Control. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 CytatA ja zawsze preferowałam rock lub coś cięższego, na dzień dzisiejszy jest to kapela Sabaton - Back In Control.Tak się składa,że to moje klimaty.Mam Ich najnowszą płytkę, i wszystkie autografy.Ostatnio na koncercie byłem w tamtym roku w WZ-etce we Wrocku.Ciasno było, ale koncert był znośny, pomijając fakt, że koleżanki chłopaka omal nie połamali przy bandzie w drugim szeregu. Koszmar.Ale koncert był w deskę.Po koncercie mieliśmy "After Party" tylko dla Kapeli i fanów przyjęcie mega gwiezdno-wódkowe.Pozdrawiam. Ps.Polecam Ci ten teledysk i ogólnie poznanie HammerFall.http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=OWCG7ZqVULc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 A moze jedzie ktos 16-06-2010 na Sonisphere 2010 w Warszawie. Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax. Tuzy thrash metalu. To juz bedzie moja "trzecia" Metallica. Nigdy zas nie widzialem Slayera, Megadeth i Anthraxa, co niezmiernie mnie cieszy bo bede mogl zobaczyc live zespolu na ktorych wyroslem. Niedlugo bede kupowal bilety. Bedzie napewno dobry wygar x4 :ph34: :ph34: :ph34: :ph34: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Też to dostałem na maila.Tak się właśnie zamyślam.Rok temu nie byłem w Chorzowie na Metallice, to może teraz.Ale Slayer jest. i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Fields Of The Nephilim - Moonchild Sisters of Mercy - Dominion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi