Jump to content

Czego w tej chwili słuchasz?

Riess
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Wlasnie rok przywitalem z wysmienita muzyka klasyczna i tudziez fortepianowa. Odsluchac caly ten album, ktory rozpoczyna tenze link w YT. Mam ten album w audio, streaming daje rady ale wiadomo -to nie to samo 😁

Philip Glass - Glassworks

Nastepnie odsluchalem sobie wspaniale dzielo rosyjskiego kompozytora w wykonaniu Wielkiej Orkiestry Symfonicznej Polskiego Radia.

Mussorgsky - A Night On Bald Mountain i czesc II

Dalej przeszedlem do Dworu Gorskiego Krola (Grieg)

Aby wieczor z muzyka klasyczna zakonczyc uwertura Ryszarda Wagnera, w rewelacyjnym wykonaniu Orkiestry Opery i Filharmonii Podlaskiej.

Ryszard Wagner - Overture for Tannhäuser

Polecam serdecznie kazdemu zapoznac sie z wyzej zaprezentowanymi utworami i docenic piekno i kunszt muzyki klasycznej. Wypadaloby raczej sluchac tego na sprzecie audio niz w dziadowskim streamingu 😁

Jutro odslucham sobie calego dziela Vivaldiego Cztery Pory Roku, a zwlaszcza "Zimy" 😀

Jak co roku laduje na ipoda przed pojsciem na Sylwestra troche muzyki. By juz w nowy rok, wybrac losowe odtwarzanie i odsluchac tego co sie trafi. W tym roku Tears for Fears - Everybody Wants to Rule the World. Klasyka lat 80, moze niektorzy kojarza ten kawalek z gry World In Conflict, gdzie ten trafny utwor wita nas na pocztaku 😀

Cytat

A ja zawsze preferowałam rock lub coś cięższego, na dzień dzisiejszy jest to kapela Sabaton - Back In Control.

Tak się składa,że to moje klimaty.😎

Mam Ich najnowszą płytkę, i wszystkie autografy.

Ostatnio na koncercie byłem w tamtym roku w WZ-etce we Wrocku.

Ciasno było, ale koncert był znośny, pomijając fakt, że koleżanki chłopaka omal nie połamali przy bandzie w drugim szeregu. Koszmar.

Ale koncert był w deskę.😛

Po koncercie mieliśmy "After Party" tylko dla Kapeli i fanów przyjęcie mega gwiezdno-wódkowe.😎

Pozdrawiam. 😎

Ps.

Polecam Ci ten teledysk i ogólnie poznanie HammerFall.

http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=OWCG7ZqVULc

A moze jedzie ktos 16-06-2010 na Sonisphere 2010 w Warszawie. Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax. Tuzy thrash metalu. To juz bedzie moja "trzecia" Metallica. Nigdy zas nie widzialem Slayera, Megadeth i Anthraxa, co niezmiernie mnie cieszy bo bede mogl zobaczyc live zespolu na ktorych wyroslem. Niedlugo bede kupowal bilety. Bedzie napewno dobry wygar x4 :ph34: :ph34: :ph34: :ph34: