Shivon Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 W dniu 3.11.2013 o 12:22, hippek napisał:Obecnie słucham Radia ZET! A ja też czasem słucham ZETki (lata 80' głównie).Ale wracając do sedna sprawy: tutaj się wrzuca swoje kawałki znalezione na JuTube A teraz czas na mój przebój tego kwartału : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja dam to:http://www.youtube.com/watch?v=jKfmHy4n_o4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<GM> Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 I reszta ich utworów... Ogarnianie dyskografii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Coś ten utworek jest bardzo znajomy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 PPK - Resurrectionhttps://www.youtube.com/watch?v=Lzp1wPdU_iE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobiektywie5 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Stanley Turrentine - Sugar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Nigdy nie grałem - czytałem recenzję w CD-Action i kiedyś widziałem recenzję na Hyperze, ale jak usłyszałem "realistyczna fizyka" to postanowiłem ominąć szerokim łukiem.Nie wiedziałem że w tej grze jest taka rewelacyjna muzyka! Jak uda mi się oderwać od PS4, spróbuję dać grze szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Wkręcam się w soundtrack House of the Dragon, chociaż oficjalnego wydania nie ma jeszcze na iTunesie Jestem uzależniony od tych szantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch_R0me Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Wzięło mnie i nostalgnęło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi