Tajemniczy94 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wiem że nie ;p ale z postu LeWara tak wynika, lub źle zrozumiałem (już ta pora co nie myśle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Bo zrozumiałem, że grasz w XTM jak masz stocznie OTAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy94 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Gram na czystym X3R nie licząc bonus packa którego wgrałem teraz, co do OTAS HQ to mnie zmyliło ponieważ patrzałem na X3 Reunion Active Map, ukryłem sektory które dodaje XTM ale dopiero po czytaniu wątków o XTM zrozumiałem że to jest z moda i że tamta mapa pokazuje rzeczy z moda nawet gdy ukryje się sektory z moda, zamiast od razu czytać to pospieszyłem się z pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi