Jagoda Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Centaur041 Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 CytatSpolszczenie wraz z tematem powinno ukazać się z początkiem weekendu. Skrypt dodający jednorazową misję do gry. Nasze zadanie polega na skompletowaniu brakujących składników, z których uczeni stworzą lekarstwo dla Księżniczki Menelaus. Graczom z Reuniona ten skrypt nie powinien być obcy Chodzą nawet plotki że jeden z członków Gildii Xudb miał z nią romans Jagoda, to już jest stare i niemodne.Ta opcja była już w XBTFie i X-Tension także. Nie wspominam już o dalszych Xach.Ps.Alre zajeb.. banerek Mrs. She.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 Fajny quest, pamietam go z X2 (Niestety w Reunionie to on juz nie wystepowal, a szkoda). Bylo troche zabawy przy zdobywaniu skladnikow i bezpiecznym ich dowiezieniu na czas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Co jest nagrodą za wykonanie misji? Ręka księżniczki, czy może raczej jej płetwa?Ja nie grałem w X2, więc chętnie wykonam misję. Tylko że jeszcze daleko do tego, u Boronów nadal mam reputację -5 Wróg królestwa.PS. Chyba do działania skryptu potrzebny jest Galactic News System (BBS 2.0). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko22 Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Może nagrodą jest "renta" księżniczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted January 16, 2010 Author Share Posted January 16, 2010 CytatYacek napisał:Co jest nagrodą za wykonanie misji?Tego wam nie zdradzę niech to pozostanie tajemnicą Mimo to jaka by to nie była nagroda, to i tak samą nagroda w sobie jest to że macie przyjemność wykonania nowej misji Nie Yacku Galactic News System (BBS 2.0) nie jest wymagany u mnie to normalnie działało. Aczkolwiek może pojawiają się jakieś inne komunikaty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Tłumaczenie ze strony skryptu:Ten skrypt MD jest skonfigurowany do korzystania z systemu Galaxy News. Chociaż nie jest to konieczne do odegrania tej misji, dodaje do niej dużo i dlatego zaleca się zainstalowanie GNS również. Można go pobrać tutaj: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted January 16, 2010 Author Share Posted January 16, 2010 Mam zainstalowany skrypt Galactic News System, ale nawet w ogóle nie używałam go do tej misji, a misje ukończyłam z powodzeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Jagoda, coś ty zrobiła z pierwszym tematem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Buahaha... zeżarło... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 Za wszelkie niedogodności związane z opisem tematu jak opóźnieniem spolszczenia, najmocniej przepraszam.CytatYacek napisał:Jagoda, coś ty zrobiła z pierwszym tematem? Siedziałam do 3 z tematem Equipment Research and Development - zmęczenie materiału CytatLeWaR napisał:Buahaha... zeżarło...Nie zeżarło, to działalność Xenów mająca na celu sabotowanie serwerów XUDB Temat poprawiony, wszelkie niedociągnięcia w tłumaczeniu są obecnie poprawiane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts