Sorkvild Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mam sugestie dotyczaca by dodadc wiecej wygladow forum (moze cos w temacie X), jakas inna kolorystyke. Obecnie nie ma z czego wybierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Popieram, mi ta kolorystyka średnio pasuje, czasem szukam oczami odpowiedniego linku do kliknięcia. Motywy kosmiczne, np. kolor czarniawy, mogłby się podobać plus bardziej wyraziste kolory na hasła linków.Poza tym wpisujta chopy w swe profile więcej infosów, skąd klikata i w co grata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Będzie cuś z tą kolorystyką forum? Czarne tło i biała czcionka wyglądałaby bardziej szacownie dla szacownego forum o grach kosmicznych. Forum Egosoftu wydaje się pod tym względem bardziej eleganckie, pokuszę się o stwierdzenie, że posiada pewnego rodzaju głębię zgromadzonych informacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie ważna forma, ważna treść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ale dzięki formie, treść może lepiej nabrać klimatu... Mi się strasznie domyślna skórka na egoforum podoba i bardzo chciałbym czegoś w tych klimatach tutaj... Jakoś tak przytulnie i kosmicznie się zrobiłoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dokładnie, nie samą treścią człowiek żyje, liczy się też forma, nadaje treści odpowiedniego kolorytu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Widać kiepscy graficy, skoro skóry brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Właśnie, przydałaby się kosmiczna skórka na topie strony (znaczy się na górze, gdzie ten szary pasek od prawa do lewa i nagłówkowe tytuły. bylejakości. Zacznijmy tworzyć nową jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2892 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 CytatWłaśnie, przydałaby się kosmiczna skórka na topie strony (znaczy się na górze, gdzie ten szary pasek od prawa do lewa i nagłówkowe tytuły. bylejakości. Zacznijmy tworzyć nową jakość .Jak mi się wydaje to PHPBB więc żeby się nie narobić a zrobić polecam wrzucić gotowego templaka screeny poniżej:http://www.jakob-persson.com/files/images/sp3k_screen1.pnghttp://www.jakob-persson.com/files/images/sp3k_screen2.pnghttp://www.jakob-persson.com/files/images/sp3k_screen3.pngco prawda jest tam 3k zamiast X3 ale .. to detale przynajmniej kosmos w tle jest .. a nie szarośćjak coś link do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 CytatJak mi się wydaje to PHPBB więc żeby się nie narobić a zrobić polecam wrzucić gotowego templaka screeny poniżej:Szukaj stylów zgodnych z phpBB3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2892 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 CytatSzukaj stylów zgodnych z phpBB3ups . sorry .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 http://demo.phpbb3styles.net/Galarpianhttp://demo.phpbb3styles.net/INDUSTRIALhttp://demo.phpbb3styles.net/proNebulahttp://demo.phpbb3styles.net/SFCentar- moje propozycje do przeróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Podoba mi się z tych czterech zdecydowanie Galarpian i jeszcze SFCenter, oczywiście do przeróbki, ale jako baza fajne. Szczególnie Galarpian z tym fajnym kosmicznym tłem na całą stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgadzam się z Sau, też jestem za stylem Galarpian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Oczywiście wiecie, jak do tego poplątanego galarpiana można wsadzić Shouta, bo ja niezbyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2892 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 LeWaR zgodnie z rozmową zerknij -> tutaj więcej robić mi się nie chciało a do oceny i uwag wystarczy póki co ten screen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jest OK, jedyne co by można zmienić to kolor nazw działów i poddziałów, blado wygląda. Ikony też jakiś blade. Top jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2892 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 CytatJest OK, jedyne co by można zmienić to kolor nazw działów i poddziałów, blado wygląda. Ikony też jakiś blade. Top jest super.wersja 0.1.2 jest dostępna tutajpostarałem się uwzględnić zmiany i zrobiłem mały kociołek ] .. więc: 1) jeden dział przyciemniłem + rozjaśniłem czcionkę -> czytelniejsze (chociaż nie wiem czy nie za jasna teraz jest ta czcionka miejscami :/ ) 2) część nagłówków rozjaśniłem część zmieniłem na brązowy +/-3) zmieniłem top na "ciut" inny - zaletą tego jest to ze może być skalowalny w poprzednim szerokość forum była by z góry narzucona i koniec a tak można sobie ten kosmos pośrodku rozciągać i tak jak wyżej .. czekam dalej na uwagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nom, fajnie wygląda, widowiskowo . I nie wali tak bielą po oczach jak to XUDB, szczególnie jak oczy zmęczone wieczornym graniem, w mroku stronki odpoczną lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Brąz najbardziej pasuje, pewnie dlatego że przypomina forum Ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2892 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ok,czyli tematy i linki na brązowo <_< a backgroud ciemniejszy czy taki bardziej .. kremowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 to kiedy paczka na maila przyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2892 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Cytatto kiedy paczka na maila przyjdzie?jaka paczka .. i jaki mail nie wiesz ze dopiero BBS Extras zainstalowałem .. no i tam takiej opcji nie ma a trochę bardziej na poważniej:zobaczyć wersje 0.1.3.1 dostępnej tutajzobaczyć wersje 0.1.3.2 dostępnej tutaji jak poprzednio zmieniłem tylko dział X-universew wersji poprawiono:1) lekko wyostrzone pseudo ikony po prawej stronie2) zmieniłem kolor linków na "egosoftowy"3) cytując :Cytat... Ikony też jakiś blade. ...ostatni czas właśnie tym się zająłem .. i czekam na opinie .. bo jak dla mnie są już ale.. za długo już w nie się gapie4) backgroud .. LeWaR .. dzięki za linka z FanKit'em.. Jest to jedyne tło jakie znalazłem (space cloud w odpowiedniej tonacji .. bez przeróbek.. wersja 0.1.3.1) i byłoby stateczne tak jak chciałeś ... ale jest jedna wada.. WAGA. 800KB.. no i ciężko miniaturyzować bo przy fullscreenie przegladarki może nie starczyć (sam korzystam z full HD i częśto widzę niedoróbki) dlatego jest też wersja 0.1.3.2 z którymś ze shipów (tym razem orginał z X'ow) w tle..5) parę kosmetycznych poprawek... Uwagi:1) Panowie / Panie (?) proszę o komentarze.. wiem że część pisała poprzednio ale nie wiem co idzie w dobrym a co w złym kierunku.. examle:TOP: OK/albo nie .. jak nie dlaczegoFORUM: OK/albo nie .. jak nie dlaczegoIKONY: OK/albo nie .. jak nie dlaczegoCZCIONKA: OK/albo nie .. jak nie dlaczegoINNE....2) Jak ktoś ma fajny backgroud .. (mile widziany dobry screenshot z Xow) to się polecam.. ps: tylko jak planeta/statek/stacja to całość.. bo ciężko będzie z tego tło zrobić jak jest obcięte 3) Jak już dojdziecie ze jest to co +/- ma być HTMLizuje to + robie szybko projekty poglądowe pozostałych podstron (przedewszystkim ikonki ) aby sprawdzić co i jak4) po HTMLizacji z tydzień zajmie mi sklejanie PHPBB3 w między czasie będzie potrzebne paru paradiańskich betatesterów.. 5) jak będzie ok to paczka zostanie dostarczona Argońskim Expresem .. (bez updatu ..silników ] ) 6) a póżniej wkleić i uruchomić .. i się wściekać na niedoróbki .. PS: POSTULUJE O STWORZENIE SŁÓWNICZKA .. BO co to znaczy - jak szukać - rozwinięcia - BSE szukałem 30 .. słownie: trzydzieści minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ładne. 4xOK.Wersja 1.3.2 bardziej mi odpowiada, ale wersja 1.3.2 też jest spoko.Poprawiłbym jeszcze kolor tekstów: zaloguj, zarejestruj, FAQ, szukaj. Takie mało czytelne teraz.Słownik ci się marzy? FAQ się zastanowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Piękne Co do fotek to podeśle parę sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi