Gie_N_koV Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Mhm, po prostu nie zrozumiałem tego "krzazyla", chodziło ci pewnie o "krzaczyła"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_RA Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 A no faktycznie literkę zjadło przy pisaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 5, 2009 Author Share Posted December 5, 2009 CytatJa czytałem gdzieś że ta gra ma być jak najbardziej realna. Więc takie kokpity powinny być wręcz wskazane. Wkońcu jesteś pilotem i widzisz to co pilot. A kokpit zasłania bo zasłania po to są radary clowniki i oprogramowanie by z niego kożystać. Jak np bym pilotował jakiś statek flagowy to wg. mnie głównie bym posługiwał radarem który byłby na mostku, a nie patrzał przez okienko czy niszczą mi eskadrę myśliwców. Jak już chcę oglądać walkę to włanczam widok z tyłu statku i oglądam ale wtedy nie skupiam się na walce. Przyznam wiele czasu spędziłem w Freespace i przyzwyczaiłem się latać bez kokpitu. A co do dwójki to grałem chwilkę bo mi grafa sie krzazyła. Heh wiesz _RA, nie którzy widzą tylko szybę przed sobą i im to wystarczy, a jeżeli już coś zasłania ekran (sidebar, grawidar) to ktoś może dostać białej gorączki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 A ja uzywam modu Shawns CockpitMod v1.5 i powiem ze jestem bardzo zadowolona z tego modu. Każda klasa statku ma inny kokpit co bardzo urozmaica grę. Nie jestem wymagająca więc nie oczekuję od autora tego modu żeby każdy statek miał inny kokpit . Kokpit M1 lub M6 czy M7 jest duży i troszku "przysłania" aczkolwiek nie powiem bym z tego powodu miała na cokolwiek narzekać. Są owszem nie dociągnięcia jak na razie dwa typy statków maja nie przypisane kokpity Kord i Statek Eksperymentalny. I przyznam się że jak teraz wsiadam do Korda lub Statku eksperymentalnego to razie mnie ta przestrzeń nie czuje się że siedzę w statku tylko nie wiem ..... jak byłabym kamera lecącą za tym statkiem. Dlatego nie wyobrażam sobie teraz gry w TC bez modu Shawns CockpitMod v1.5.No ale tak naprawdę z kokpitem czy bez to już kwestia gustu prawda panowie. To jest jak z dziewczynami jeden woli blondynki a drugi brunetki. To co jednemu się podoba nie znaczy że musi podobać się drugiemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Cytatjak byłabym kamera lecącą za tym statkiemNo raczej daleko przed statkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Ja mam uczucie latania okrakiem na statku. Ale nie przeszkadza mi to, uprawiałem hippikę więc mam doświadczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 A są jakieś nagrody za wypełnienie ankiety dotyczącej kokpitów? kurcze nie mogę się zdecydować którą opcję mam wybrać Mogę poprosić pól na pół, albo o telefon do przyjaciela ? )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 Już niema telefonu do przyjaciela, jest telefon do EXPERTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Nowy skrypt powiadasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Nie oglądasz Milionerów na TVN-ie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 CytatNie oglądasz Milionerów na TVN-ie?Nie, kiedy wygrałem milion, przestało mnie to interesować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts