Jump to content

Garść pytań nowicjusza

michal3588
 Share

Recommended Posts

Ktoś wie, czy istnieje taki skrypt:

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... c138dc7602

W wersji na TC?

Bardzo przydatny, dzięki niemu można było wozić więcej niż 1 napęd skokowy na statek...

///edit: Sam sobie odpisuję 🤪

Jest taki skrypt i teraz pozwala już nei tylko ulepszyć jakis statek o napęd skokowy, ale również o inne ulepszenia za 1 zamachem...

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=220579

///edit2: dzięki Azakal, doszedłem do tego na około więc dłużej ale jednak. xD

1.Jak najłatwiej nabić reputację u Ziemian??? Potrzebuje szybko kupić elektromagnetyczne działa plazmowe ale nie mam odpowiedniej rangi;[. Nie ma żadnych misji bojowych(najszybsze po za tym nie mam praktycznie floty handlowej bo wolę wojować;] więc misje dostawcze raczej odpadają) ani piratów w sektorach ziemian.

1.1 Wiem, że nie można kupić licencji policyjnej u ziemian, ale czy polując na piratów w ich sektorach nabije rangę???

1.2 Gdzie u ziemian szukać piratów???

No to pytam tu. Sorki za tamtą akcje ;d

2. Czy wie ktoś co to za "skrypt dodający wyposażenie i odejmujący kasę", o którym wspominał Eradorius w temacie "ATF Shipyard - jak dodać statek do stoczni". Pilnie mi potrzebny a nawet nie wiem jak on może się nazywać ;]

Było dziś wałkowane na forum, proszę pisać pytania w tematach o odpowiednich nazwach, a nie wrzucać wszystkich do jednego "wora".

Cytat

2. Czy wie ktoś co to za "skrypt dodający wyposażenie i odejmujący kasę", o którym wspominał Eradorius w temacie "ATF Shipyard - jak dodać statek do stoczni". Pilnie mi potrzebny a nawet nie wiem jak on może się nazywać ;]

Pewnie jego autorstwa, więc niech sam się wypowie.