LeWaR Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Smakowicie zapowiada się wydanie w październiku moda DDTC. Modyfikacja ta doda nam 75 nowych statków do gry. 45 z nich jest przeniesionych z moda DDRS dla X3: Reunion. Wszystkie modele zyskały nowe tekstury. Mod dodaje także 25 nowych statków niespotykanych wcześniej.Link do forum TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ja czekam na ten mod z niecierpliwością. Tylko co z dziennikiem weterana? Chyba będzie restart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czyli bedzie trzeba zaczac gre od nowa? Mogliby dac same nowe statki w osobnych plikach, wtedy pewnie bez ponownej gry dzialaloby. A ja potrzebuje samych statkow, najlepiej M3+ o ciekawym wygladzie i do przerobienia przeze mnie (ale tylko statystyki). Te ktore sa, to zazwyczaj w modach nie dla mnie lub za duze (od M6 wzwyz, a ja potrzebuje tylko ciekawie wygladajace M3+). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Nie mogliby. Mod DDTC, to nie tylko nowe statki. To nowe sektory, nowy wygląd tych istniejących, nowa fabuła. No po prostu wszystko nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 CytatNie mogliby. Mod DDTC, to nie tylko nowe statki. To nowe sektory, nowy wygląd tych istniejących, nowa fabuła. No po prostu wszystko nowe.Nowy, lepiej działający autopilot też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Brak autopilota. Białą laskę dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 CytatBrak autopilota. Białą laskę dostaniesz.Ładną jakąś chociaż? I żeby inteligentna była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 CytatŁadną jakąś chociaż? I żeby inteligentna była.Kwestia gustu, Boronom się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Czyli pół laska, pół wieloryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Wracając do tematu, starjacker0, mogę cię zapewnić, będą M3+, dla każdej rasy przynajmniej jeden nowy, wspaniały, czasem znajomy statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 CytatWracając do tematuSugerujesz mi, że zszedłem z tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 CytatSugerujesz mi, że zszedłem z tematu?Nic nie sugeruję. Nie muszę. Ty nie złazisz z tematu, bo cały czas jesteś ponad tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 CytatCytatSugerujesz mi, że zszedłem z tematu?Nic nie sugeruję. Nie muszę. Ty nie złazisz z tematu, bo cały czas jesteś ponad tematem.Hm, próbuję to sobie jakoś graficznie wyobrazić, ale mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Kolejna zapowiedź moda prezentuje przyszłe statki jakimi może będziemy w nim latać. Można je oglądnąć w tym temacie: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 37#3050537Nie wiem jak wam, ale mnie się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 CytatKolejna zapowiedź moda prezentuje przyszłe statki jakimi może będziemy w nim latać. Można je oglądnąć w tym temacie: http://xudb.pl/topic/331-darmowe-statki-spoilery/Nie wiem jak wam, ale mnie się bardzo podobają.Ten link prowadzi do tematu "Darmowe statki. Spoilery" Dziwne ale ja te statki mam w czystym X3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 FAQ się machnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 CytatFAQ się machnął FAQ się poprawił. Teraz link w poprzednim poście jest poprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Tych statków już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 CytatTych statków już nie mam Nie rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 CytatCytatTych statków już nie mam Nie rozumiem?U mnie to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Trzeba przyznać, że mają chłopaki fantazję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 CytatCytatTych statków już nie mam Nie rozumiem?Chodzi mi oto że w temacie Darmowe statki. Spoilery są statki które mam czystej grze a z poprawiony link prowadzi do statków których na oczy nie widziałem. Tak samo jak u Pshemozza jak i u wszystkich posiadanie tych statków to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pisałem przecież, że link poprawiłem. Czytaj waść wszystkie posty, a nie ostatni. Teraz możesz sobie wracając do mojej pierwszej wiadomości, gdzie znalazłeś wcześniej złego linka, trafić do odpowiedniego tematu, tym razem już poprawnego i oglądnąć modele statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Wczoraj obejrzałem a na oczy ich nie widziałem w grze.CytatPisałem przecież, że link poprawiłem. Czytaj waść wszystkie posty, a nie ostatni. Teraz możesz sobie wracając do mojej pierwszej wiadomości, gdzie znalazłeś wcześniej złego linka, trafić do odpowiedniego tematu, tym razem już poprawnego i oglądnąć modele statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 CytatWczoraj obejrzałem a na oczy ich nie widziałem w grze.A teraz znów o czym piszesz? Masz może już moda DDTC? Bo te statki MOŻE pojawią się w modzie DDTC, który wyjdzie prawdopodobnie w tym miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi