Muradin Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam! 1. Jestem przy piątej misji terran i zabijam gościa w tears of greed później jego eskortę i teladianie stają się dla mnie wrogami. Czy robie coś źle czy to normalne? Ewentualnie jak odzyskać ich zaufanie (zabilem xenona w sektorze teladian i mój status względem teladian się nie poprawił)2. Gdzie kupic napęd skokowy ( w którym sektorze) oraz satelity zaawansowane (gdzie nie polecę to są w sprzedaży ale sztuk zero). Odwiedziłem sektory które musiałem przy misji terran i nigdzie tych rzeczy nie zlalazlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 1. Normalne i nie. Normalne bo atakujesz statek Teladian w ich sektorze. Nie normalne, bo wcześniej powinieneś dostać licencję policyjną i po wykonaniu skanu statku przed atakiem wykazałby on że w ładowni są nielegalne towary. Może nie wykonałeś skany statku? A może atakujesz nie ten statek co potrzeba? Zobacz do FAQ misji TC.Jak podnieść reputację, to chyba sam sobie odpowiedziałeś. Niszcz wrogów, bierz misje ze stacji w sektorach Taledian itp.2. Zobacz do tematu Encyklopedia w TC, znajdź w niej Napęd skokowy i juz będziesz wiedział gdzie jest dostępny.Jeśli nie masz oporów przed skryptami to polecam: Mapę Scorpa, Universal Best Buys/Sells Locator, Teladi Information Service i będziesz wiedział gdzie i za ile można kupić każdy towar.A Napęd skokowy można kupić:Home of Light - Terracorp HQLegends Home - OTAS HQZiemia - TorusQueens Harbour - Atreus HQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi