Mani Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Co nie zmienia faktu, że słownik języka polskiego do przeglądarki można zainstalować? (apel do każdego :f ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balbinka Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Bardzo przepraszam za moj ostatni post ktory zostal usuniety ale pisalam go w .................... i zanim ochlonelam to zdazylo go kilka osub przeczytac wiec przepraszam za uniesienie i postaram sie juz nie pisac w zlosci no moze pod wplywem impulsu i adrenalinki oraz pod kontrola cenzury hihihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyszka Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Spoko Balbinko nie przejmuj się i pisz swoje posty jak to robiłaś do tej pory.Całkiem fajnie się je czyta, dodają pewnego smaczku i kolorytu do tego forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed971 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 No i dobrze Joanno. Pokazałaś żeś kobiałka z krwi i kości. Jak się należy to nie owijać w bawełnę tylko prosto z mostu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Dobra trochę się tu offtopicznie zrobiło i to przeze mnie Asia się wkurzyła (zupełnie nie rozumiem dlaczego), niektórzy również się unieśli. Całe szczęście doszliśmy do konsensusu. Asiu po co te nerwy? Jak to ujął Krasicki "Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"Więcej luzu i dystansu do siebie oraz do innych.CytatNo sorry, myślałem że znasz tamten temat.Yacku nie jestem aż takim złośliwcem . Jakbym znał tamten temat to nie "objechałbym" aż tak Balbinki za jej "kwiatki".BTWSłownik do przeglądarki jest świetnym pomysłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Wiem że nie jesteś, ale myślałem że jako stary wyga to znasz na wylot wszystkie tematy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed971 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Tak w związku z moim wcześniejszym postem. Jak obiecałem tak i znalazłem. Dla zainteresowanych bezpośrednim wzajemnym starciem podaję linka do odpowiedniej strony. Ostrzegam, że nie jest to gra z serii X3 i mam nadzieję, że moderatorzy nie będą za bardzo krzyczeli. Oto i on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrihedd Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Ogame do X3 ma się trochę tak jak Simcity do Simsów - tylko musisz ciągle mieć czas, chcesz czy nie.To jest temat na odrębną dyskusję - jeśli ktoś by chciał ją prowadzić. Pewnie wielu z nas kiedyś w to klikało. Mi ta gra zabrała 2 lata - dużo za dużo jak na to co oferuje.Zdecydowanie wolę X3 Jak dodadzą opcję multi to może gra będzie jeszcze lepsza. A może nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed971 Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Nie grałem w ogame. Bazuję jedynie na opisie z prasy. Jak narazie ja również nie zamierzam zmienić gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Ogame i X3 dzieli przepaść większa niż Wielki Kanion na Marsie. Dokładnie nie wiem jak się nazywa gatunek gier reprezentowany przez Ogame, w każdym razie ze Space Simami nie ma praktycznie nic wspólnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Większość webowych gier robi ta sama firma.... gry ogólnie do bani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrihedd Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Zgadzam się, ale jak trafisz na dobre towarzystwo to możesz utknąć na dobre i wtedy masz przechlapane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Wg mnie szkoda życia i czasu... Wiem, bo nad Red Dragonem spędziłem ze 3 lata... Naprawdę, można było tyle ciekawych rzeczy wtedy zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad162 Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 chwalimy się uzależnieniami ^^Lineage 2 ---> 2 lata i nigdy więcej szkoda życia na MMOPS Lineage 2 najnudniejsza gra na świecie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoBeK Posted June 18, 2009 Share Posted June 18, 2009 Jesli chodzi o Ogame to totalna lipa. W tej grze chodzi tylko o zlupienie innych i budowe swojej floty. Jesli juz chcecie grac w gry on-line, to polecam X-Wars (podobna nazwa ). Tutaj przynajmniej jest wieele strategii gry, tak samo kilka ras z roznymi plusami i minusami. Budujemy wlasne budynki, rozwijamy technologie, wynalazki, budujemy coraz potezniejsze statki i uzbrajamy je odpowiednio do wlasnej strategii. Jesli juz to polecam X-Wars.To wsio z mojej strony jesli chodzi o opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts