Jump to content

Przetarg na myśliwce pokładowe

mrWHO
 Share

Recommended Posts

Bardzo przepraszam za moj ostatni post ktory zostal usuniety ale pisalam go w ....................

i zanim ochlonelam to zdazylo go kilka osub przeczytac wiec przepraszam za uniesienie i postaram sie juz nie pisac w zlosci no moze pod wplywem impulsu i adrenalinki oraz pod kontrola cenzury hihihi

Dobra trochę się tu offtopicznie zrobiło i to przeze mnie 😉 Asia się wkurzyła (zupełnie nie rozumiem dlaczego), niektórzy również się unieśli. Całe szczęście doszliśmy do konsensusu. Asiu po co te nerwy? Jak to ujął Krasicki "Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi"

Więcej luzu i dystansu do siebie oraz do innych.

Cytat

No sorry, myślałem że znasz tamten temat.

Yacku nie jestem aż takim złośliwcem 😉. Jakbym znał tamten temat to nie "objechałbym" aż tak Balbinki za jej "kwiatki".

BTW

Słownik do przeglądarki jest świetnym pomysłem.

Tak w związku z moim wcześniejszym postem. Jak obiecałem tak i znalazłem. Dla zainteresowanych bezpośrednim wzajemnym starciem podaję linka do odpowiedniej strony. Ostrzegam, że nie jest to gra z serii X3 i mam nadzieję, że moderatorzy nie będą za bardzo krzyczeli. Oto i on.

Ogame do X3 ma się trochę tak jak Simcity do Simsów 😉 - tylko musisz ciągle mieć czas, chcesz czy nie.

To jest temat na odrębną dyskusję - jeśli ktoś by chciał ją prowadzić. Pewnie wielu z nas kiedyś w to klikało. Mi ta gra zabrała 2 lata - dużo za dużo jak na to co oferuje.

Zdecydowanie wolę X3 😉

Jak dodadzą opcję multi to może gra będzie jeszcze lepsza. A może nie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Jesli chodzi o Ogame to totalna lipa. W tej grze chodzi tylko o zlupienie innych i budowe swojej floty. Jesli juz chcecie grac w gry on-line, to polecam X-Wars (podobna nazwa 😀). Tutaj przynajmniej jest wieele strategii gry, tak samo kilka ras z roznymi plusami i minusami. Budujemy wlasne budynki, rozwijamy technologie, wynalazki, budujemy coraz potezniejsze statki i uzbrajamy je odpowiednio do wlasnej strategii. Jesli juz to polecam X-Wars.

To wsio z mojej strony jesli chodzi o opinie 😀