mrWHO Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam, mam problem z automatycznym mobilnym górnikiem. Wydaję mu komendę "Mine Minerals" ustawiam sektor (Asteroid Belt), komenda zostaje przyjęta, ale górnik zamiast rozwalać asteroidy, lata sobie to tu, to tam bez widocznego celu by po pewnym czasie wyłączyć tą komendę.Próbowałem najpierw przeskanować asteroidy w tym sektorze, ale to nic nie dało.Co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Nie wiem czy trafiłeś już tam, ale temat z problemem górnictwa w TC już jest na forum: http://xudb.pl/topic/389-g-rnictwo-mobilne/A co do tematu to powiem jedno, mnie nadal nie działa, mimo zastosowania pomysłów z tamtego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi