Jump to content

Co z tymi marins ?

rolnik_pl
 Share

Recommended Posts

Mam pytanie odnośnie marines. Jestem szczęśliwym posiadaczem Katany (a raczej 5) i po przejrzeniu ładowni na dole jest okienko odnośnie cywili i marines. Poleciałem do stacji zakupiłem 5 marines, a następnie przerobiłem ich na specjalistów za drobną opłatą . Po pewnym czasie dostałem komunikat że mogę po nich wrócić. Jestem w stacji i nic, nie mam pojęcia jak ich zapakować na statek . Czy potrzebne są może jakieś systemy albo co , nie mam pojęcia.

Musisz mieć System Podtrzymywania Życie na okładzie, wtedy jak zadokujesz wejdą automatycznie. Natomiast jeśli w stacji gdzie zakupiłeś Marines zostawiłeś swój statek z SPŻ to przeszkoleniu Marines automatycznie weszli na niego. Musisz teraz tylko ich przenieść ze statku na statek. Marines nie są przypisani do konkretnego statku, mustrują się gdzie mogą.

• 3 weeks later...

Mam trochę inny kłopot z marins. Trenuję ich w MO i nic to nie daje. Przeszli już chyba po 3 sesje treningu w hakingu i dalej większość nie ma nawet 1 gwiazdki. O co tu chodzi? Marin można wogóle trenować, czy muszą to być najemnicy?

EDIT: heh jak napisałem na forum to zaczęły się pojawiać gwiazdki 😉

To dziwne, ja mam w trzech MO zadokowane trzy statki, w każdym po 20 Marines, którzy szkolą się w systemie ciągłym. W tej chwili każdy z nich ma po pięć gwiazdek Hakera i Mechanika i po kilka Inżyniera. Szkolenie idzie sprawnie, choć w miarę postępów jest coraz bardziej długotrwałe.