rolnik_pl Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Mam pytanie odnośnie marines. Jestem szczęśliwym posiadaczem Katany (a raczej 5) i po przejrzeniu ładowni na dole jest okienko odnośnie cywili i marines. Poleciałem do stacji zakupiłem 5 marines, a następnie przerobiłem ich na specjalistów za drobną opłatą . Po pewnym czasie dostałem komunikat że mogę po nich wrócić. Jestem w stacji i nic, nie mam pojęcia jak ich zapakować na statek . Czy potrzebne są może jakieś systemy albo co , nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Musisz mieć System Podtrzymywania Życie na okładzie, wtedy jak zadokujesz wejdą automatycznie. Natomiast jeśli w stacji gdzie zakupiłeś Marines zostawiłeś swój statek z SPŻ to przeszkoleniu Marines automatycznie weszli na niego. Musisz teraz tylko ich przenieść ze statku na statek. Marines nie są przypisani do konkretnego statku, mustrują się gdzie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mam trochę inny kłopot z marins. Trenuję ich w MO i nic to nie daje. Przeszli już chyba po 3 sesje treningu w hakingu i dalej większość nie ma nawet 1 gwiazdki. O co tu chodzi? Marin można wogóle trenować, czy muszą to być najemnicy?EDIT: heh jak napisałem na forum to zaczęły się pojawiać gwiazdki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 To dziwne, ja mam w trzech MO zadokowane trzy statki, w każdym po 20 Marines, którzy szkolą się w systemie ciągłym. W tej chwili każdy z nich ma po pięć gwiazdek Hakera i Mechanika i po kilka Inżyniera. Szkolenie idzie sprawnie, choć w miarę postępów jest coraz bardziej długotrwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Tak na marginesie co szkolenie tych marines daje. Oprócz tego że są na statku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Szkolenie jest przydatne, z resztą szukałka nie gryzie, a taki fajny opis napisał kol. Blantas i nie będę z tego textu nic wycinał.http://xudb.pl/topic/393-przejecie-statkow-po-przez-abordaz-opis/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 CytatSzkolenie jest przydatne, z resztą szukałka nie gryzie, a taki fajny opis napisał kol. Blantas i nie będę z tego textu nic wycinał.http://xudb.pl/topic/393-przejecie-statkow-po-przez-abordaz-opis/Ten topic dobrze by było przypiąć do FAQ, bo nieraz ciężko go znaleźć, a przydatny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 CytatTen topic dobrze by było przypiąć do FAQ, bo nieraz ciężko go znaleźć, a przydatny jest.Nie ma potrzeby, prawie dokładnie taki sam opis jest w instrukcji gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Masz rację jest tam coś, ale nie chciało mi się po angielsku wczytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja patrzyłem do niemieckiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi