Yacek Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Firma Cenega podała w planie wydawniczym oficjalna datę wydania wersji PL TC, będzie to 27 marca 2009. Miejmy nadzieję że nic się nie zmieni.Zmieniła się znów cena, teraz jest ustalona na 99,90.Źródło: http://www.cenega.pl/katalog_gier.php?Typ=zapowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wrrrrrrrrrrr ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 może wydadzą odrazu z Aldrinowskimi misjami vel 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Kurka macie sie z czego cieszyc .ja bede miala okolo 2 tygodni po premierze . mimo ze kupie jeszcze w przed sprzedazy.zanim poczta to dojdze to mozna sie powiesic . ale juz na swieta bede miala napewno .zawsze cos optymistycznego sie znajdzie tylko cza sprawe na lewa strone wywrocic Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 W przedsprzedaży kosztuje teraz 79,90 zł.Dziękuję mojej żonie, że uparła się, żebym grę zamówił w styczniu jak miałem imieniny. Zamówiłem, zapłaciłem (niecałe 55 zł z przesyłką), potwierdziłem, że kasa doszła. Teraz warczałbym jak pitbul z wścieklizną na wystawie kotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Czyli jak ja...rzucając fakami ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 heh ja w styczniu także zakupiłem tyle tylko że na własne urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja nabyłem 2 dni po niemieckiej premierze za zachodnią granicą a teraz czekam na patcha 2.0 PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja dostałem grę dzięki dobrej duszy w tydzień po premierze, a teraz tak jak El_Dar czekam na patcha 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ekhu, ekhu, no ja też czekam na patcha 2.0 - a kto nie czeka? xD Byłoby prędzej... Ale w sklepach raczej nie będzie od razu wersji 2.0 raczej jeśli to ma być 27 marca, pewnie płytki już się robią, dystrybucja i tak dalej... A jeśli nie, to być może będą chcieli poczekać na najnowsza wersję i przesuną datę znowu. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWHO Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja tam myślę, że z 2.0 nie będzie problemu żeby nie wiem co - i tak zainstaluje wersję angielską by mieć kompaktybilność z mod'ami, a 2.0 mogę sobie ściągnąć bezpośrednio z Egosoftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 No otóż to, podwójnie się zgadzam - ze strony Ego i w wersji ENG.A ma wyjsć zgodnie z najnowszym newsem wraz z wydaniem pakietu "X3 Gold" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Znowu przesunięcie. Teraz jest 10 kwietnia 2009 Ciekawe czy doczekamy się polskiej wersji przed wakacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 wg Cenega.pl już po premierze.A TU można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 tak, tylko ja kupiłem w preorder, zapłaciłem i do dnia dzisiejszego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie jesteś sam, łączymy się z tobą w bólu (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONG MAN Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 W Empicu niema w sklepie nie dla idiotów też, dzięki El_dar za namiar na zakup to pierwsza gra którą kupuję w sieci, bo jest totalnie nie dostępna w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no to wyobrazcie sobie ze na prawie 500 tysieczne miasto Malmo bylo tylko 20 egzemplazy gry ???? X3 TC i z tego 7 jest dostepnych w sklepach sieci Game center .ciekawe dlaczego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONG MAN Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie no mnie chodziło oto że gra jest tak niszowa że aż niedostępna w popularych sklepach. Ja bardzo nie lubię kupować w sieci, lubię mieć grę w ręku, poczuć pudełko rozpakować i przeczytać instrukcję przy piwku przed instalką, może to lekkie zboczenie ale dla mnie pudełko z grą na półce(orginał) wygląda równie świetnie jak ikona na pulpicie, a może i lepiej bo wiem że zapłaciłem za czyjąś pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ale to nie chodzi o to że gra jest niszowa. Jak pisałem na forum Ego jakiś czas temu zastanawiałem się nad kupnem pewnej gry. Też miała ja wydać Cenega. Gra była bardziej reklamowana. W dniu premiery miałem okazję być w Empiku, nie pojawiła się. Zobaczyłem ją dopiero pierwszy raz po kilku dniach od zapowiedzianej premiery. Wychodzi na to że data premiery to jest data kiedy wydawca rozpoczyna sprzedaż gry hurtownią i siecią handlowym. Kiedy gra trafi na półki to już zależy od nich, a nie od wydawcy. Inna sprawa, że im bardziej wypromowana reklamami gra, tym szybciej trafia na półki, bo liczy się zysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Swoja droga 3kropki.pl napisalo mi przed 10.04, ze premiera przesunieta na 17.04.09r. - w Cenedze pewnie zapomnieli o tym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptorek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 (( (( (( Na wirtusie data premiery to 24.04 czy ktoś to może potwierdzić ,ze gra już wyszła i ma ją w ręku?Cenega robi sobie jaja z ludzi to jest wydawca HAWX ma już opóźnienie miesięczne wygląda na to że X3 tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWHO Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 @Raptor:Stanowczo odradzam kupowanie HAWX, gra może sympatyczna, ale bardzo krótka, dość łatwa i niewiele ma wspólnego z symulacją, do tego fabuła jest iście kretyńska, a w misjach zazwyczaj jest tak, że prywatne korporacje mają przewagę nad siłami USA 4 do 1, a i tak ty sam jeden masz ich wszystkich rozwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptorek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ogólnie to mi chodziło o to ,że Cenega przesuwa wszystkie premiery o miesiąc albo 2 po kilka razy Ma już ktoś x3 pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi