qlko Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam ponownie.Mam problem ze sprzedawaniem ogniw wyprodukowanych w samowystarczalnym kompleksie. Handlarze działają poprawnie, jednak nie chcą używać napędu skokowego. Przewertowałem już forum, zastosowałem się do wszystkich sugestii z tego topicu i w zasadzie nie mam już pomysłu:http://xudb.pl/topic/1830-ts-i-jumpdrive/Ustawienia stacji:Maksymalna ilość skoków: 4Zaawansowana konfiguracja Hipernapędu:Autoskok TAKMinimalny zasięg Autoskoku 4Ilość uzupełnianego paliwa: 6Mimo dodania skryptu i wydania odpowiednich poleceń moi handlarze dalej żałośnie lecą z buta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 W dniu 27.09.2013 o 20:25, qlko napisał:Minimalny zasięg Autoskoku 4Ilość uzupełnianego paliwa: 6Ilość uzupełnianego paliwa min 2x zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlko Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 W dniu 27.09.2013 o 20:27, Yacek napisał:Ilość uzupełnianego paliwa min 2x zasięg.Już poprawiam Dzięki serdeczneA teraz drugie pytanie, czy jest możliwość postawienia bojki nadprzestrzennej blisko kompleksu? A jeśli tak, to czy TSy będą na nią skakać?System jest tak obszerny, że lot od bramy do kompleksu strasznie długo trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Jeden temat - jedno pytanie, dość już jest tematów z multum pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi