Yacek Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na stronie Steam podane zostały wymagania sprzętowe: http://store.steampowered.com/app/2870/Minimum: OS: Windows 7 SP1 (64-bit), Vista SP2 (64-bit), XP SP3 (64-bit) Processor: Intel i-Series at 2GHz or AMD equivalent Memory: 4 GB RAM Graphics: NVidia GT400 series with 512MB RAM or better, ATI 4870HD with 512MB RAM or better DirectX: Version 9.0c Hard Drive: 6 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card Additional Notes: These specs are still being determinedRecommended: OS: Windows 7 SP1 (64-bit) Processor: Intel i5 (Quad) or i7 at 2.5GHz or AMD equivalent Memory: 8 GB RAM Graphics: NVidia GT500 series with 1GB RAM or better, ATI 5870HD with 1GB RAM or better DirectX: Version 9.0c Hard Drive: 10 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card Additional Notes: These specs are still being determined. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 I jak tam Yacek? Pójdzie na maszynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jak na projekt rozpoczęty 7 lat temu to rekomendowane wymagania ma zatrważające!!! Ale jak spojrzeć na dzień dzisiejszy to te wymagania to minimum dzisiejszego PeCeta w jaki powinien być wyposażony przeciętny GRACZ Jan Kowalski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jak dla mnie to nawet minimum za duzo. Na razie tylko pomarzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No tak ale zwróć na ilość detali w tej grze. Jest wręcz przerażająca. A jeszcze świadomość że każdy zakątek np.stacji będzie się dało odwiedzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 W dniu 9.08.2013 o 04:51, FSEbola napisał:Jak na projekt rozpoczęty 7 lat temu to rekomendowane wymagania ma zatrważające!!! Siedem?Prace nad X-Rebirth rozpoczęto po wydaniu TC (jeśli wcześniej o tym pracowano, to były to prace koncepcyjne). Na pewnym etapie prac okazało się, że stary silnik nie spełnia wszystkich wymagań koncepcyjnych. Rozpoczęto praca od nowa, zaczynając od nowego silnika gry. Część tego co zostało zrobione na starym silniku została wydana jako AP. Moim zdaniem, silnik gry ma nie całe dwa lata, więc nie dziwne, że gra ma takie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Egosoft oznajmiło że prawdziwe prace nad obecnym X rozpoczęli 4 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shivon Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 W dniu 8.08.2013 o 16:04, Yacek napisał:Tak, X-Rebirth zostanie wydane 15 listopada 2013.Minimum:OS: Windows 7 SP1 (64-bit), Vista SP2 (64-bit), XP SP3 (64-bit)Processor: Intel i-Series at 2GHz or AMD equivalentMemory: 4 GB RAMGraphics: NVidia GT400 series with 512MB RAM or better, ATI 4870HD with 512MB RAM or betterDirectX: Version 9.0cHard Drive: 6 GB available spaceSound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound CardAdditional Notes: These specs are still being determinedHmm... Będę musiał zainwestować w Radka serii 6-7...Ale na GF 220 (ma 512 MB RAM) powinien także zapalić (widziałem parę gier które także mają podobne wymagania, ale działają na moim kompie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Często developerzy podają zawyżone wymagania. Ja się cieszę, bo mój komp z rekomendowanych wymagań nie ma tylko 8GB ram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dobry Core 2 Duo 7xxx, 8xxx powyżej 2,6 GHz też da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Oby na mojej poczciwej GF 8800GT latało na niskich wymaganiach bo będzie lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSEbola Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 CytatJak na projekt rozpoczęty 7 lat temu to rekomendowane wymagania ma zatrważające!!!W dniu 9.08.2013 o 15:53, Yacek napisał:Siedem?sam Egosoft mowi o siedmiu latach _________________________________________________________________Ludzie, są wakacjie, juz dawno rozpoczęły się sezony na wiśnie, czereśnie, ogorki, pomidory, porzeczki, i takie tam inne, wszedzie pelno pracy zeby dorobic sobie grosza.....zamiast zatanawiac sie czy gra odpali na GF serii 2xx czy GF8800 i czynnej archaicznej karcie to lepiej zaciagnąc rekawy po lokcie, przepracowac chociaz jeden tydzień i zakupic sobie chocby leciwego ale rekomendowanego HD4870 za 200zl czy GF 460 za 300zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja od 3 lat lecę na swojej podkręconej 450 i jak na razie wszystko daje radę na wysokich/max ustawieniach, także grafika da radę. Ja bym się bardziej o procesor martwił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Działa na XP . Tylko o to się martwiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Spodziewałem się większych wymagań oglądając Trailer więc teraz to już tylko czekać na PRE-ORDER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja w niedzielę zamawiam. Akurat jestem w takiej uprzywilejowanej pozycji, że mam nowego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Mój też raczej pociągnie. PS: Możliwe, że będę nagrywał przeglądy i poradniki z gry na konto YouTube forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macyek09 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Mnie tylko martwi te 64 bity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dlaczego? Najwyzszy czas sprawic sobie sprzet ktory pociagnie 64-bit. To jeden z lepszych kroków które popełnił Egosoft. Zobaczysz róznice miedzy 32 a 64. Dlatego, miedzy innymi ten X Universe bedzie tak ogromny.Inaczej znowu bysmy mieli kolejny Obszerny Dodatek Do TC Z Ulepszona Grafika ITP. Nadchodzi 4 generacja gier, konsol. Poczekaj az X:R zacznie wspierac Oculus Rift.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja mam nadzieję, że te superpiękne modele stacji nie wpłyną na ich ilość w grze. Mam na myśli bogactwo i różnorodność jak np. w AP. Wolę mieć wiele różnych stacji zamiast kilku szczegółowych i rozbudowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzul Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ahh,moja machina zniszczenia akurat uciągnie recommended,zapowiada się długa rozgrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 A jak ma się sprawa z windows 8? Bo coś za mało o tym piszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzul Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W dniu 18.08.2013 o 10:16, tomol665 napisał:A jak ma się sprawa z windows 8? Bo coś za mało o tym piszą.Nie wiem,ja takowego posiadam ale on jest napisany praktycznie tak samo jak 7 więc i tak będzie działać jak każda inna gra na win 7 pisana także don't worry be happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Całe szczęście, że 2 miesiące temu zakupiłem nowego kompa, bo nie jestem pewien czy tamten dałby radę z tym całym wielkim X Uniwersum a ten wygląda na to, że da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Uffff. Jak dla mnie na szczęście nie SA złe. Przez wakacje powoli rozbudowalem kompa do AMD fx-8320 KGB RAM GF 560 GTX.... Ale jak zobaczyłem wymagania rekomendowane battlefield 4 i watch doga to się zalamalem. No ale ważne ze X będzie na zimowe wieczory :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi