Jump to content

AP.... abrodaż M7

FSEbola
 Share

Recommended Posts

jak tego dokonać ..???

jakie przygotowania trzeba przeprowadzic zanim porwę sie z abordażem na statek klasy M7 (chodzi mi w szczególności o paradiańskiego Aganemnona)

Nie grałem w poprzednie części tej gry a AP wciagnęła mnie na całego. W wolnej grze i bez modów (poza własnym HQ i AllShip) jako handlowiec 'wlasnymi rekami' doszedłem do miliardowych zysków + dość poteżnej floty. Teraz chcialem zobaczyc jak sie gra wojując......

Chcę sie porwac z abordażem na Hyperiona i Aganemnona, bowiem w tym wątku, który zaczałem Anonimowy Argon te statki sa niedostepne w stoczniach a widać ze lataja po przestrzeni sektorów paradiańskich...

jako ze nigdy nie próbowałem swoich sil z abordazem prosze o porady jak tego dokonać...???

1. jakie statki trzeba miec aby dokonac abordazu Hyperiona i Aganemnona..?? (ilosc i klase .? tak zebym przezyl porywajac sie na abordaz 🌸 i nie stracila mnie rakieta )

2. jak wyposazyc te statki...(polecenia + uzbrojenie) ???

3. ilu i jakich marins trzeba miec wyszkolonych ..?? 😎

4. jak dokonac abordazu aby stracic jak najmniej reputacji u danej rasy - tu paradianie teraz Powiernik Swiętego Swiatła (chyba ze jest to nieodzowne)

z góry podziekował :

NIEspecjalista od abordażu