Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jak na razie nie ma wieści jak wypadła prezentacja X Rebirth na fedconie, ale chyba niezbyt dobrze:http://www.facebook.com/media/set/fbx/? ... =1&theaterTen po prawej to Bernd Lehahn.Zobaczcie też kto był na konferencji FedComu: http://www.youtube.com/watch?v=xlbVoLjSozw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Kilka zdjęć z FedCon-u, kiepskiej jakości, bo wykonane cyfrówką z telebimu:Zdjęcie 1Zdjęcie 2Zdjęcie 3Zdjęcie 4Zdjęcie 5Zdjęcie 6Zdjęcie 7Zdjęcie 8Zdjęcie 9Zdjęcie 10Zdjęcie 11Zdjęcie 12Zdjęcie 13Zdjęcie 14Zdjęcie 15Zdjęcie 16Zdjęcie 17Zdjęcie 18Zdjęcie 19Zdjęcie 20Zdjęcie 21Zdjęcie 22Zdjęcie 23Zdjęcie 24Zdjęcie 25Zdjęcie 26Zdjęcie 27Zdjęcie 28Zdjęcie 29Zdjęcie 30Zdjęcie 31Zdjęcie 32Zdjęcie 33Zdjęcie 34Zdjęcie 35Oraz link do filmu (amatorskiego) nakręconego podczas tej prezentacji: http://www.youtube.com/watch?v=8j7-wXn5qbM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wooooow!!!I przypominam, że to jest nowszy silnik niż w X3, więc może będzie lepiej zoptymalizowany Po prostu trzymajmy kciuki i czekajmy na następne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Fajne te Screany. Tylko ciekawe czy pochodzą z gry czy z Intra lub podobnego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Podobne sceny były w trailerze, a tam z kolei pisało, że wszystko co pokazują jest na silniku gry, więc to samo ujrzysz u siebie na monitorze Chyba, że coś zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Przynajmniej Wolne Argońskie Stacje Handlowe mają taki sam "wlot". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jeśli wszystko jest bezpośrednio z gameplaya to 6 screan licząc od góry jest bardzo intrygujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dopiero zwróciłem na to uwagę Gdy na ten screen patrzę to przychodzi mi na myśl, że będzie lądowanie na planetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Nom foty są super. Trzeba czekać tylko, że aż gra wyjdzie. Z tym lądowaniem na planetach to jest 51% - 100%. Z 6 foty wydaje mi się, że będzie to możliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Już wyobrażam sobie wejście w atmosferę capitalem To dopiero będzie wyglądało epicko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jest już druga paczka ze screenami, po południu dodam je do pierwszego postu i ponumeruję zdjęcia, aby było łatwiej je określać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wiecie co wydaje mi się, że te zdjęcia ze słońcem to tam są chyba nowe Fabryki Ogniw Elektrycznych i są super . I teraz umiejscowienie takiej stacji będzie miało duży wpływ na produkcje. Wydaję mi się, że będzie on o wiele większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ponumerowałem zdjęcia w drugim poście.Dodałem kilka zdjęć z drugiej paczki (zdjęcia od numeru 28 do 35)Dodałem również link do filmu na YouTube. Film jest amatorskim zapisem z tej prezentacji gry X Rebirth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam już wszystko przekopałem znaczy się znane mi źródła i nadal nie wiem czy będzie multi oraz jaka będzie fizyka gry singla i multi - może mnie ktoś oświecić bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 CytatWitam już wszystko przekopałem znaczy się znane mi źródła i nadal nie wiem czy będzie multi oraz jaka będzie fizyka gry singla i multi - może mnie ktoś oświecić bardzo proszę Tego nikt jeszcze nie wie, po za twórcami oczywiście, a ci na razie nie zdradzają tej tajemnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 CytatTego nikt jeszcze nie wie, po za twórcami oczywiście, a ci na razie nie zdradzają tej tajemnicy. no to z czym oni na FedCon poszli z kilkoma grafikami - coś mi tu pachnie dużym falstartem no i przypuszczam że gry w tym roku nie zobaczymy w sklepach najwcześniej na wiosnę przyszłego roku robią zbyt dużo szumu nic przy tym nie ujawniając prócz tytułu - jestem bardzo ale to bardzo dużym pesymistą na tą chwilę - przykro mi z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A znasz pojęcie marketingu i reklamy?Masz najlepszy tego przykład. Daje się informację, skąpą i już rusza lawina domysłów, pytań i spekulacji. Temat zaczyna żyć. Za jakiś czas znów da się kolejne info odsłaniające trochę rąbka tajemnicy i znów ruszy fala spekulacji. I tak przez jakiś czas. Potem pełna, oficjalna zapowiedź i trochę kasy na reklamę (choć ta już działa za friko od dawna) i sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Trzeba również pamiętać, że gra jest tworzona od 4 lat na zupełnie nowym silniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 nie nie koledzy to ja bym nazwał sprzedaż opcji a nie towaru - a marketing tyczy się sprzedaży towaru który się posiada - przynajmniej mi się tak wydaje że gdyby gra była w fazie bety to marketing ale tu gry nie ma czyli opcja - sondowanie rynku tak czy siak rozgłos jest potrzebny ale tematyka jest dla fascynatów i dla nich marketing jest zbędny - odnoszę bar4dziej wrażenie że oni potrzebują kopa i to ze szpica a nie lizania tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cytat... przynajmniej mi się tak wydaje że gdyby gra była w fazie bety to marketing ale tu gry nie ma czyli opcja ... Oglądnij film (link w pierwszym poście) i przeczytaj napis jaki pojawia się w 7 sekundzie filmu.Pisałem tez już, że ruszył preorder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ruszył, ale niestety nie w Polsce. Mam nadzieję, że Ego nie zapomni o swoich fanach znad Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 CytatCytat... przynajmniej mi się tak wydaje że gdyby gra była w fazie bety to marketing ale tu gry nie ma czyli opcja ... Oglądnij film (link w pierwszym poście) i przeczytaj napis jaki pojawia się w 7 sekundzie filmu.Pisałem tez już, że ruszył preorder.no i co że ruszył ja kiedyś czekałem na zamówioną grę 11 miesięcy (Schizm - prawdziwe wyzwanie - 5 płyt cd pierwsze wydanie) i co ty na to ((i żeby być dosłownym wklejam moje zamówienie ze sklepu Zamówienie z dnia 2000-10-02 wartość: 106.95 złnumer zamówienia: 48005 wysłano 2001-09-06pocztąSchizm PL,CD 97.00 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 W dniu 29.04.2011 o 19:03, Yacek napisał:Tego nikt jeszcze nie wie, po za twórcami oczywiście, a ci na razie nie zdradzają tej tajemnicy.Jest metoda by wyjawili. Przesłuchanie... Takie mniej humanitarne, ale nadal przesłuchanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Już mam dzwonić po Sam'a Fisher'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jak pokaże francuza to od razu zaczną gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi