arw1 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 W dniu 4.05.2011 o 15:56, Renegade napisał:Już mam dzwonić po Sam'a Fisher'a? Teściowa z wałkiem wystarczyłaby... Ale skoro proponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonen Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8j7-wXn5qbM&feature=relatedsą zdjęcia ale tego chyba jeszcze nie było, stop-klatka na 0:33 proszę...intrygujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pytanko, co to za statek między 0:31 a 0:34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie sądzę, by ktoś wiedział, ponieważ mogli zmienić modele lub zrobić całkowicie nowe pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Chodzi mi o klase: M1, M2, M7, czy M7M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 M6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mylisz się, M5, takim startowałem na początku gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 W dniu 3.07.2011 o 15:37, arw1 napisał:Chodzi mi o klase: M1, M2, M7, czy M7M.Chodzi o ten z 0:31? Mi wygląda na M2, bo całkiem spory jest. Oczywiście może być to również M1. A może nawet M0? Czas pokarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Stawiam na M7M. A czemu? Ponieważ:*Działa są albo małe, albo jest ich mało, albo ich nie ma. (cecha M7M oraz jednostek Gonnerów, wyścigowych i transportowców niektórych {chyba}).*Z sylwetki jest podobny do Argońskiego M7.*Kilka miejsc na kadłubie przypomina wyrzutnie torped/rakiet.I najważniejsze*Bo tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Mi wydaje się, że ten statek jest troszkę za duży jak na M7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dla mnie większość tych screenów jak i amatorski filmik to w większości źródło z już istniejącego trailera. Nie zmienia to faktu że... CAN'T WAIT FOR THIS GAME! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi