kwapik Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 W dniu 20.02.2013 o 04:38, Yacek napisał:Musisz w X3Editor 2 wskazać ścieżkę do gry X3TC, aby mógł on odczytywać dane, które potrzebuje.Po drugie, masz zainstalowane wszystkie biblioteki, których wymaga program? Są one dostępne na stronie, gdzie pobiera się program.Mam podana do glownego katalogu gry -chyba dobrze? i wszystkie biblioteki pobrane,tak mi sie wydaje bo program sam sie aktualizuje po instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Masz mieć podana ścieżkę do głównego katalogu, do pliku exe i musisz zaznaczyć w jaką grę grasz (X2, X3R, TC, AP).W pliku Tships można zmieniać tylko broń jaką mamy w dziale głównym, jeśli chcemy zmienić broń w wieżyczkach należy otworzyć plik TCockpits (jest to opisane w X3 Editor 2), jaki rodzaj wieżyczek ma dany statek dowiemy się w zakładce Turrest przeglądając plik TShips, Potem zmieniamy uzbrojenie tych wieżyczek w pliku TCockpits.Inna sprawa, że dla mnie rasowość broni w XRM to jedna z głównych zalet tego moda, zmusza to gracza do większego kombinowania, przy budowaniu własnej floty. A jak doda się jeszcze IR 2.0 i włączy Prawdziwe relacje, to dopiero jest zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwapik Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Nie wiem jak sie to stalo ale sie naprawilo samo wgrywa mi te pliki normalnie.Sciezke mam podana dobrze bo inne rzeczy jak edytuje to mi sie zmieniaja w grze,z tym ze to trzeba w TCockpits edytowac to nie wiedzialem-dzieki za podpowiedz i zaraz to wyprobuje.Co do tej rasowosci broni to moze i dobre ale jak sie pozniej ma sporo kasy to mozna kupawac odpowiednie okrety,na poczatku narazie mnie irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi