Woleyko Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakiś skrypt który dodał by mi do konta 20000 kredytów , potrzebuje ich bo tyle brakuje mi do kupienia battlestara a chciałbym go przetestować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Cheat skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Tylko wiesz jestem początkujący mógłbyś mi wyjaśnić wszystko po kolei co zrobić żeby ten skrypt działał poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie wiem, nie używam Cheata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zabawa polega na tym, by te grosze samemu zdobyć. Tyle w tym temacie. Cheat to nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Linka znajdziesz tutaj: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216690Instalacja skryptów i jak je przerabiać by działały z polską wersją - zerknij do FAQ.Na Twoim miejscu poszperałbym raczej na naszym forum za sposobami na zarobienie kredytów w grze i uzbierał je legalnie, choćby przejmując opuszczone statki umieszczone przez twórców czy wydobywając nividium. Dodawanie sobie kasy to najlepsza droga do zepsucia sobie frajdy z gry i szybkiego znudzenia się nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 CytatZabawa polega na tym, by te grosze samemu zdobyć. Tyle w tym temacie. Cheat to nie gra.Zgadza się, ale ostatnio tyle było kłótni o cheata, że profilaktycznie napisałem że może nim dodać kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A gdzie mogę kupić kopalnie Nividium i za ile bo reputacji mam troche mało a w jeden dzień dużo jej nie nabije.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 W czystej grze nigdzie. Można ja kupić po dodaniu skryptu Stocznia Marauder, ale jest to nie opłacalne, czas wydobycia 2 sztuk to kilka godzin. Szybciej dorobisz się rozwalając asteroidę z Nividium torpedą Pożogą (na przykład) i zbierając gruz TS-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 CytatA gdzie mogę kupić kopalnie Nividium i za ile bo reputacji mam troche mało a w jeden dzień dużo jej nie nabije..http://xudb.pl/topic/1066-sztuczki-kruczki-i-ciekawostki/Punkt 7, Mobilne górnictwo. Innych tematów o tym też kilka było, skorzystaj z 'Szukaj'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 CytatZabawa polega na tym, by te grosze samemu zdobyć. Tyle w tym temacie. Cheat to nie gra.a niech se ludzie grają na cheat'ach. To ich gra to ich przyjemność z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolos Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 gdzie kupić batelstara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 W dniu 27.06.2011 o 15:42, kolos napisał:gdzie kupić batelstaraA co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Czyja stara??A tak na serio to napisz w temacie o tym modzie. Przeczytaj go najpierw bo bardzo możliwe, że odpowiedź czeka tam na ciebie. Ten temat był o cheat'ach, a to że zadający pytanie ma w stopce statek "Battlestar" nie oznacza, że ten temat jest o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 A ja znów ostrzegam, że posty nie wnoszące nic do wątku lub nie na temat będę kasował bez cienia litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi