Dertit Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam,Wkońcu widzę ze chyba trafiłem z odpowiednim pytaniem na odpowiednie forum :). Cóż pograłem troche w X3 Terran Conflict coz to nic ze lali mnie jak źli to nie istotne :) ale bardzo mi sie spodobały tego typu gry. Czyli że masz swój stateczek i sobie nim smigasz po kosmosie (szkoda tylko ze w X3 nie ma widoku z kokpitu bez modów).No i moje pytanko jest takie ponieważ chciałbym zakupić jakąś gierkę tego typu ale szukam gry która jest także do Multiplayera. Coż możecie podać Evo ale tam wydajesz polecenia a nie sterujesz zbytnio tak jak to jest w X3 (moge sie mylic w evo malo grałem) no i coż tj jest to w Evo trzeba płacić co miesiąc a coż byłbym za rozwiązaniem takim aby zapłacic raz i juz miec na stałe.Macie jakieś propozycje??Z góry dziękuje za porady,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jeśli chodzi Ci o MMO to na chwilę obecną tylko Eve Online jest w miarę sensownym rozwiązaniem. Jumpgate Evolution jest chyba jeszcze w fazie beta testów. Taikodom nie polecam- testowałem i jak dla mnie klapa. Star Trek Online- spotykałem różne opinie i ciężko wyczuć jak naprawdę jest Z gier posiadających tryb multiplayer ciekawy jest ciągle jary Freelancer z dodatkami, np. z modem o którym pisał rafio http://xudb.pl/topic/637-freelancer-reunion/.Z typowych strategii- Sins of a Solar Empire oferuje ciekawe rozgrywki z innymi graczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kolega Prowler praktycznie wyczerpał temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi