Skocz do zawartości

Strategie w przestrzeni kossmicznej Multiplayer

Dertit
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wkońcu widzę ze chyba trafiłem z odpowiednim pytaniem na odpowiednie forum 😀:). Cóż pograłem troche w X3 Terran Conflict coz to nic ze lali mnie jak źli to nie istotne 😀:) ale bardzo mi sie spodobały tego typu gry. Czyli że masz swój stateczek i sobie nim smigasz po kosmosie (szkoda tylko ze w X3 nie ma widoku z kokpitu bez modów).

No i moje pytanko jest takie ponieważ chciałbym zakupić jakąś gierkę tego typu ale szukam gry która jest także do Multiplayera. Coż możecie podać Evo ale tam wydajesz polecenia a nie sterujesz zbytnio tak jak to jest w X3 (moge sie mylic w evo malo grałem) no i coż tj jest to w Evo trzeba płacić co miesiąc a coż byłbym za rozwiązaniem takim aby zapłacic raz i juz miec na stałe.

Macie jakieś propozycje??

Z góry dziękuje za porady,

Pozdrawiam

Jeśli chodzi Ci o MMO to na chwilę obecną tylko Eve Online jest w miarę sensownym rozwiązaniem. Jumpgate Evolution jest chyba jeszcze w fazie beta testów. Taikodom nie polecam- testowałem i jak dla mnie klapa. Star Trek Online- spotykałem różne opinie i ciężko wyczuć jak naprawdę jest 😀

Z gier posiadających tryb multiplayer ciekawy jest ciągle jary Freelancer z dodatkami, np. z modem o którym pisał rafio http://xudb.pl/topic/637-freelancer-reunion/.

Z typowych strategii- Sins of a Solar Empire oferuje ciekawe rozgrywki z innymi graczami.