LeWaR Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Popracuj na monitorze CRT ustawionym na 60 Hz.... mruganie cię wykończy i nie mów, że oko tego nie widzi Ale tu chodziło przede wszystkim o gładkość animacji a nie o odświeżanie pionowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 W sumie dziwne bo na LCD na 60 Hz nie zobaczysz mrugania, może CRT tak naprawdę tyle nie miały ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 CytatPopracuj na monitorze CRT ustawionym na 60 Hz.... mruganie cię wykończy i nie mów, że oko tego nie widziJa mam CRT 60 HZ i mruganie mnie nie wykończyło, ba nawet nie widzę żadnego mrugania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Widać to zależy od osoby, ja mogę pracować komfortowo dopiero na 85Hz i więcej. Co ciekawe, jakieś 15 lat temu na początku swojej zabawy z PC działałem w 75Hz i migotania nie zauważałem. Czyżby z wiekiem się coś zmieniało ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 CytatJa mam CRT 60 HZ i mruganie mnie nie wykończyło, ba nawet nie widzę żadnego mrugania Bo ty już ślepy jesteś LCD nie gasną tak szybko jak crteki, dlatego nie widać mrugania, ba, wcale nie gasną, zmieniają tylko kolorek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts