Jagoda Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Fabuła – Gates of OblivionWitam.Mam przyjemność poinformować was o rozpoczęciu pracy nad nową fabułą terran Gates of Oblivion. Fabuła na dzień dzisiejszy zawiera 11 misji, w trakcie których przyjedzie nam dowodzić flotą, handlować, ewakuować personel i parę innych niespodzianek. O ile uda mi się sukcesywnie zakończyć ten projekt, rozpocznę prace nad argońską fabułą - Kolonizacja Capri PrimeSpoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 To miłe, dobra wiadomość. Tylko po co tak wielki obrazek? Zmniejsz rozmiar obrazka, bo całe forum się rozjeżdża przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Tobie to zawsze coś nie pasuje Obrazek zostaje taki jaki jest Zresztą jakiej rozdzielczości używasz 400x600 ???? Nie no nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 1280x1024 i też mi się rozjeżdża całe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 ja mam 1680x1050 i mam tyle miejsca ze lotniskowcem można by jeszcze zaparkować A obrazek jest tymczasowy niebawem ukaże się Fabuła to zastąpię ją jakąś tapetką - jak zawsze zresztą TIP. Wciśnij i przytrzymaj lewy CTRL i przesuń kółeczkiem w myszce w dół lub w górę, zmieniając tym samym wielkość ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wiesz co to jest przerost formy nad treścią? Masz tego jaskrawy przykład. Dwa zdania i obrazek, który całkowicie odwraca uwagę od treści wiadomości.Zmniejsz obrazek, albo ja to zrobię.Twoja odpowiedź:Cytatja mam 1680x1050 i mam tyle miejsca ze lotniskowcem można by jeszcze zaparkować świadczy o samolubstwie. Nie każdy ma taką rozdzielczość.To samo dotyczy postów z opisami skryptów. Obrazki owszem, są pożądane, ale pod warunkiem że niosą jaką informację, np. obrazują ustawienia konfiguracji skryptu. Jeśli nie niosą żadnej informacji, li tylko będąc ozdobnikiem, to fajnie wyglądają gdy się pierwszy raz czyta posta. Za którym razem z rzędu, gdy szukamy w poście interesującej nas informacji na temat skryptu, tylko przeszkadzają i irytują, bo odwracają naszą uwagę od tego co najważniejsze: treści.A że się czepiam ciągle, taka poniekąd moja rola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Twoja rola ? Jak na razie to oskarowo wykonujesz funkcje zniechęcania ludzi, jak już mówiłam twoje zachowanie ....... mogłabym wiele napisać ale szkoda mi na to czasu. Poczytaj swoje wypowiedzi TU na forum, na MAMUCIE, i na EGO. Osobiście uważam że mijasz się z celem. I z łaski swojej nie zaśmiecaj mi tematu. Jasne chyba jest to że obrazek jest tylko chwilowy do ukazania się skryptu. Więc zrób mi przysługę i wyczyść swoje wypowiedzi i "ubierz” posty w jakieś sensowne wypowiedzi a nie ciągłe czepianie się ludzi.Tak na marginesie to przypomnieć ci że jakoś w dziale DDTC nie rozjechało ci forum swoimi MEGA fotkami. Jak pies ogrodnika "sam nie zje i drugiemu nie da"Bo gdyby Mani uwagi nie zwrócił to po dziś dzień były by tam WIELKIE foty z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Cytat1280x1024 i też mi się rozjeżdża całe forum Mnie rowniez rozjezdzaja sie ramki przez te obrazki. Ciekawa fabula nowa, zobaczymy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 CytatWiesz co to jest przerost formy nad treścią? Masz tego jaskrawy przykład. Dwa zdania i obrazek, który całkowicie odwraca uwagę od treści wiadomości.Zmniejsz obrazek, albo ja to zrobię.A tylko spróbuj. W regulaminie Forum nie jest napisane że należy umieszczać pliki graficzne w odpowiedniej rozdzielczości. To też nie masz najmniejszego prawa modyfikować mojego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 CytatA tylko spróbuj. W regulaminie Forum nie jest napisane że należy umieszczać pliki graficzne w odpowiedniej rozdzielczości. To też nie masz najmniejszego prawa modyfikować MÓJ temat.Nie jest napisane.I nie przeszkadzało mi to np. tu: http://xudb.pl/topic/910-poczt-wki/Zdjęcia tam są ładne, ukryte w spoilerze, a że rozjeżdżają forum po otwarciu nie ma takiego znaczenia, ponieważ warte są takiej rozdzielczości.Natomiast dołączenie tak wielkiego zdjęcia do pierwszego postu w tym temacie jest pozbawione racjonalnej potrzeby. Równie dobrze mogłaś napisać "Coming soon" zwiększając czcionkę. Sens byłby taki sam.Co do regulaminu :2. Spamowanie - pisanie nietreściwych postów, pisanie kilku wiadomości jedna pod drugą lub pisanie nie związanych z tematem wiadomości (tzw. offtopicowanie) - jest zabronione i moderatorzy mogą usunąć takie wiadomości bez ostrzeżenia - dotyczy to forum X Uniwersum. Pozostałe fora można traktować jako offtopic.11. Interpretacja regulaminu należy do moderatorów i administratorów, a ich decyzje są nieodwołalne. Moderatorzy i administratorzy nie mają poczucia humoru i żartowanie z nich może się źle skończyć.Grzecznie prosiłem o zmianę rozdzielczości:CytatTo miłe, dobra wiadomość. Tylko po co tak wielki obrazek? Zmniejsz rozmiar obrazka, bo całe forum się rozjeżdża przez to.To ty się uniosłaś i jak zwykle musiałaś byś po swojemu uparta, dlatego napisałem że czekam na Twoją reakcję, albo sam zareaguję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Wiesz co ... nie chce mi się z tobą gadać. Weź skasuj ten temat, mój profil też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Kłócicie się jak przekupki na targu o świeżą rybę. Zajmijcie się lepiej graniem ] . A nowa fabuła wydaje się całkiem ciekawym pomysłem. Oby nagrody były równie trafne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deedol Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Typowo Polskie....Zamiast się kłócić i robić problemy z byle "G" , połączcie siły i stwórzcie coś co zaskoczy wszystkich fanów X3 TC, Bo takie kłótnie to ja pamiętam z piaskownicy, a o było dobre 35 lat temu wyluzujcie...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Cytatja mam 1680x1050 i mam tyle miejsca ze lotniskowcem można by jeszcze zaparkować A obrazek jest tymczasowy niebawem ukaże się Fabuła to zastąpię ją jakąś tapetką - jak zawsze zresztą TIP. Wciśnij i przytrzymaj lewy CTRL i przesuń kółeczkiem w myszce w dół lub w górę, zmieniając tym samym wielkość ekranu.Słuchaj Jagoda, bez obrazy ale sporo z nas siedzi tutaj na laptopach albo starych LCD które często pracują w 1240x768px. Oczywiści mogę sobie zmniejszyć stronę przez funkcję lupki, ale wtedy zmniejszy się też rozmiar tekstu, tak że stanie się nieczytelny. Jeśli koniecznie chcesz wsadzać tak gigantyczne grafiki, to twórz miniatury lub zamiast grafik umieszczaj linki. To jest normalna praktyka i nikt nie traktuje tego jako coś gorszego.Peace, love and peanuts friends! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 CytatWiesz co ... nie chce mi się z tobą gadać. Weź skasuj ten temat, mój profil też.Zamiast się wziąść za robotę to odwracasz kota ogonem. Najłatwiej się poobrażać na wszystkich za zwrócenie uwagi.Zrób jak pisze Yacek i będzie po sprawie. To nie jest galeria tylko forum do dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 No proszę nawet wypowiedź czyjaś została usunięta, czyżby prawda bolała ? Prawdziwe i szczere wypowiedzi są usuwane, a chamskie zachowanie moderatora zawsze będzie usprawiedliwiane.... żenada. Wolnoć Tomku w swoim domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 CytatNo proszę nawet wypowiedź czyjaś została usunięta, czyżby prawda bolała ? Prawdziwe i szczere wypowiedzi są usuwane, a chamskie zachowanie moderatora zawsze będzie usprawiedliwiane.... żenada. Wolnoć Tomku w swoim domku...Nikt niczego nie usunal, jak mniemam. Ta odpowiedz zostala przeniesiona do innego tematu w "piaskownicy". Dajcie juz spokoj z tym wczuwaniem sie, minami i gorzkimi zalami. Nawoluje do zaprzestania wasni i wzajemnego szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 CytatNo proszę nawet wypowiedź czyjaś została usunięta, czyżby prawda bolała ? Prawdziwe i szczere wypowiedzi są usuwane, a chamskie zachowanie moderatora zawsze będzie usprawiedliwiane.... żenada. Wolnoć Tomku w swoim domku...Nikt niczego nie skasował: http://xudb.pl/topic/977-re-fabu-a-gates-of-oblivion/#entry16563, powód przeniesienia podany w komentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Na Armię Czerwoną i ich obsranego wodza! Skończta się kócić jak boroński Lar ze splicką przekupką! Swoją drogą.... Będzie to coś gotowe, czy w końcu niet??p.s. zasada nr. 11.- jestem jej ofiarą.... jak każdy piracki obywatel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 arw1: Patrz, co piszesz i na co odpowiadasz... -1 do reputacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Odgrzewając mam na myśli:1. Temat nie jest zakończony2. Nie wiadomo co i jak z nimWięc można wrzucić jakieś info co i jak, a nie zostawiać dziurę informacyjną porównywalną do promienia obszaru katastrofy z '86 gdy ruskie "paczkę świąteczną nr. 4" włączyli na pełną moc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A na daty pierwszego i ostatniego (przed twoim) postów patrzyłeś. Temat powstał dwa lata temu i od tamtego czasu nic w nim się nie zmieniło. Czy mówi ci to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Ano racja! Sorry guys.... Byłem ciekaw czy coś się zmieniło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jak było tak jest od 2 lat bez zmian .Fabuły nie było Fabuły nie ma Fabuły najprawdopodobniej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi