Cerber Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Pytam bo ta gra jest bardzo czuła. Wystarczy, że skrypty w odwrotnej kolejności zainstalujesz i możesz mieć problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 CytatPytam bo ta gra jest bardzo czuła. Wystarczy, że skrypty w odwrotnej kolejności zainstalujesz i możesz mieć problemy.Przesadzasz. I nie skrypty, a mody. Skrypty możesz instalować w dowolnej kolejności. Mody instalowane jako Fake Patch ich kolejność ma znaczenie. Ja zawsze sobie zapisuję z jakim numerem plików cat/dat mam jakiego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Możliwe, ale tyle razy już mi się gra kaszaniła, że do jakichkolwiek zmian podchodze, jak pies do jeża. (chyba jest to najbardziej wydłużający rozgrywkę element ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi