psorek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Robię tą misję od jakiejś godziny. Latam po sektorze Ivory Realms i nic. Rozwaliłem nawet dwa kszackie klastry. Nie wiem co zrobić...ps. mam baardzo niską reputację paradian i boronów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 http://xudb.pl/topic/441-problem-z-misja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dzięki. Opcja szukaj nigdy mi jeszcze nie pomogła.ps. baardzo powoli zwiększa mi się borońska repa, rozwalam w ich sektorach splitów. To normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak. Podobnie jak bedziesz naparzal Paranoidow w przestrzeni Argonow i na odwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak trzepię paradiańców u argonów, repa skacze co chwilę. U boronów to jakoś wolno idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 CytatJak trzepię paradiańców u argonów, repa skacze co chwilę. U boronów to jakoś wolno idzie...Zależy od poziomu reputacji. Czym masz wyższą tym wolniej rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Właśnie o to chodzi, że u argonów mam wysoką, a u boronów niską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ale co trzepiesz u boronów? Jeśli paranidian to Ci repka nie podskoczy. W instrukcji masz napisane, co u kogo niszczyć, aby repka skakała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 splitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zmiany reputacji mają różne wartości w zależności od tego jaką rangę u danej rasy mamy- im wyższa tym większe są te zmiany. Czasem za zniszczenie jednego wrogiego dla danej rasy statku podskoczy o 100 pkt, a czasami zaledwie o kilka. Najwolniej rośnie w okolicach zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 U borońców mam sporego minusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Cytatw zależności od tego jaką rangę u danej rasy mamy- im wyższa tym większe są te zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 sry. przeczytałem odwrotnie, tzn. nim niższa repa tym większe są zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 CytatCytatw zależności od tego jaką rangę u danej rasy mamy- im wyższa tym większe są te zmiany.Chyba przeciwnie, im się ma niższą, tym większe zmiany ( w górę oczywiście), np. żeby awansować z obywatela wystarczyło kilkanaście piratów skasować. Teraz mam obrońca Federacji - zniszczyłem kilkanaście khackich M1/M2 i nadal mam tę samą repkę (tylko procenty się zwiększyły, ale one też mozolnie rosną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No właśnie, coś tu nie gra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 CytatCytatCytatw zależności od tego jaką rangę u danej rasy mamy- im wyższa tym większe są te zmiany.Chyba przeciwnie, im się ma niższą, tym większe zmiany ( w górę oczywiście), np. żeby awansować z obywatela wystarczyło kilkanaście piratów skasować. Teraz mam obrońca Federacji - zniszczyłem kilkanaście khackich M1/M2 i nadal mam tę samą repkę (tylko procenty się zwiększyły, ale one też mozolnie rosną).No cóż, takie są moje spostrzeżenia. Parę razy musiałem wychodzić z minusowej i z tego co pamiętam zawsze najwolniej szło w okolicach zera. Potem, w miarę wzrostu rang, reputacja za wykonywane misje i zabitych wrogów rosła szybciej.Jeśli komuś zależy na dokładnych co do % wynikach to może się pokusić o kolejne testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tylko o jakie zro Ci chodzi? Ty grasz ze skryptem na wartości liczbowe rang? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 CytatTylko o jakie zro Ci chodzi? Ty grasz ze skryptem na wartości liczbowe rang?Tak, ze skryptem który pokazuje dokładne wartości reputacji http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=180473. Dla TC istnieje coś podobnego.Zero = zupełnie neutralna ranga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 AAA to wszystko jasne Tam jest dużo tysięcy, rózny przediał, więc punkici rosną szybko. U nas zaledwie stówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Przecież podałem link do skryptu dla Reunion Wartości punktowe są takie same. W TC reputacja oczywiście rośnie dużo szybciej ale z tego co pamiętam to zależności są takie same i moje poprzednie posty jak najbardziej dotyczyły Reunion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Mówiąc "Tam" miałem na myśli w skrypcie, a nie w TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ale rangi rosną tak samo z tym skryptem i bez niego. On tylko bardziej przystępnie i czytelnie pokazuje reputację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Wiem, pisałem o tym w tym poście:CytatAAA to wszystko jasne Tam jest dużo tysięcy, rózny przediał, więc punkici rosną szybko. U nas zaledwie stówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi