-Hydra- Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Czy ktoś z was spotkał może skrypt który umożliwia przemieszczanie stacji do innych sektorów.Przykładowo spakować ową stacje z powrotem do TL'a i wypakować w innym sektorze, wiem że promieniem holowniczym można przemieszczać statki, stacje, asteroidy w sektorze ale przelot przez bramę ze stacją nie wiem czy jest możliwy z HQ mi się nie udało, a właśnie ją chciałbym przemieścić do innego sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Station Repacker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Cytat|Hydra| napisał:Przykładowo spakować ową stacje z powrotem do TL'a i wypakować w innym sektorzeTak jest Station Repacker Cytat|Hydra| napisał:wiem że promieniem holowniczym można przemieszczać statki, stacje, asteroidy w sektorze ale przelot przez bramę ze stacją nie wiem czy jest możliwyOczywiście że jest.Asteroid RelocatorNa naszym forum jest sporo spolszczeń do skryptów ponad 80, a tematów przedstawiających skrypty chyba dwa razy więcej jak nie więcej Wystarczy że użyjesz opcji Szukaj, to nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hydra- Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 O super dzięki AzakalJagoda no racja opcja szukaj nie boli, a najlepiej chyba zrobię jak zapoznam się z lekturą opisanych na forum skryptów, tylko spoooro tego jest a ja mam trochę ograniczony czas, ale jakoś dam radę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 CytatO super dzięki AzakalJagoda no racja opcja szukaj nie boli, a najlepiej chyba zrobię jak zapoznam się z lekturą opisanych na forum skryptów, tylko spoooro tego jest a ja mam trochę ograniczony czas, ale jakoś dam radę.PozdrawiamNic się nie stało, sama doskonale wiem jak to jest, w tygodniu też w ogóle nie mam czasu. Sama siedzę po nocach robiąc spolszczenia, a teraz zajęłam się czymś więcej, mini skryptowaniem Jak masz jakiekolwiek pytania to wal śmiało Jesteśmy tu po to by tobie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hydra- Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Znalazłem ciekawy skrypt za pomocą którego można kupić stacje już wybudowane.Chciałbym go użyć by kupić i przestawić 2 fabryki w Heretic's End ponieważ w tej okolicy chce postawić przemieszczoną HQ.Ale czy komputer po jakimś czasie nie wybuduje tych samych fabryk w poprzednich miejscach, to by mi bardzo skomplikowało sparę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 CytatZnalazłem ciekawy skrypt za pomocą którego można kupić stacje już wybudowane.Chciałbym go użyć by kupić i przestawić 2 fabryki w Heretic's End ponieważ w tej okolicy chce postawić przemieszczoną HQ.Ale czy komputer po jakimś czasie nie wybuduje tych samych fabryk w poprzednich miejscach, to by mi bardzo skomplikowało sparę. W tych samych miejscach po zniszczeniu pojawiają się tylko te główne stacje, czyli doki zaopatrzeniowe, stocznie i placówki handlowe. Pozostałe umieszczane są według potrzeb ekonomii w danym sektorze- jeśli Al zadecyduje, że brakuje jakiegoś produktu to buduje odpowiednią fabrykę. To działa też w drugą stronę i dlatego czasami stacje same znikają- te, które AI uważa za zbędne są po prostu usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Hydra- Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No to chyba zaryzykuję może komputer jak będzie chciał postawić te fabryki z powrotem to możliwe że w innych miejscach, bo jak na linii Brama - HQ to będzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi