Jump to content

Tak powinny wygladac portrety ras w X

Sorkvild
 Share

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Cytat

No nawet fajnie to wygląda. Fajnie by było gdyby avatary znacząco uległy poprawie.

Mój ulubiony, tak szczerze mówiąc to ona wygląda bardziej jak Teladi a nie Split.

Spoiler

szał awatara... już mnie zaczyna to irytować na forum grafik 3D nagle wszyscy zaczeli modelować trójwymiarowe figurki rozciągniętych niebieskich ludzików... (jaki polskie forum tak i zagraniczne) no to jest jakaś masakra.

Cytat

szał awatara... już mnie zaczyna to irytować na forum grafik 3D nagle wszyscy zaczeli modelować trójwymiarowe figurki rozciągniętych niebieskich ludzików... (jaki polskie forum tak i zagraniczne) no to jest jakaś masakra.

A Ty skąd się urwałeś? 😎 Przecież w tym temacie nikt (oprócz Ciebie) nie wspomniał o filmie Avatar. Jagoda pisała o awatarach w grze, czyli tych ryjkach w rogu ekranu symbolizujących przedstawicieli poszczególnych ras (jakbyś nie wiedział 😎 ). Koncept arty również dotyczyły wspomnianych ryjków, więc o co kaman "stary" ? 😀

Cytat
Cytat

No nawet fajnie to wygląda. Fajnie by było gdyby avatary znacząco uległy poprawie.

Mój ulubiony, tak szczerze mówiąc to ona wygląda bardziej jak Teladi a nie Split.

Spoiler

Temat z którego pochodzi ten obraz ma już prawie 2 lata, a sam około 4 lat, więc te prace nie były raczej w żaden sposób inspirowane filmem o którym piszesz 😎

no to ja mam przewidzenia:

http://www.egosoft.com/x/xnews/gfx/22_c ... female.jpg

wyciągnięta postać itd ale nie ważne... wyglądało mi na ludzika jak z filmu avatar tylko że nie niebieski.... 😎 i już myślałem że kolejna inwazja.

Cytat

A Ty skąd się urwałeś?

z drzewa, to przecież logiczne.

Cytat

Jagoda pisała o awatarach w grze, czyli tych ryjkach w rogu ekranu symbolizujących przedstawicieli poszczególnych ras (jakbyś nie wiedział 😎 )

taaa? cholera... to to są awatary?! xD