Omicron Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Hej mam dość duży problem z ukończeniem 2 misji fabuły Argonów. Dokładniej to muszę wyrzucić satelitę w sektorze Kha'ak. Latam Vidarem i to że ma 5x200MJ, co mnie dziwi to, to że po wykoszeniu połowy statków lasery strzelają we mnie nie ze statków lecz z pustego miejsca lub to lasery mają taki ogromny dystans 6KM++? Ale do rzeczy... jaki jest dobry sposób aby przejść tą misję bo za każdym razem jestem DEAD! Da się jakoś wynająć jakiś np Kolos w celu pomocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nie ma możliwości wynajęcia M2, pozostaje Ci go kupić.Postawienie satelity to pikuś, po prostu wyrzucasz go z ładowni tam gdzie się pojawiasz w sektorze i po sprawie. Gorzej że musisz jeszcze coś innego wykonać w tym sektorze. Zobacz do FAQ misji fabuły TC, aby wiedzieć co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kup se Springblossoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kurcze... i znowu w kółko macieju... czy ja jakoś nie wiem niewyraźnie piszę, w innym języku? MAM PROBLEM Z ODDZIAŁĘM KHA'AK nie satelita...CytatKup se Springblossoma Hehe, myślałem nad tym, ale na razie za słabą repke mam u Terran, a misji bardzo mało mają (lub mi za mało ich proponują). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Cytatczy ja jakoś nie wiem niewyraźnie piszę, w innym języku?Tak, bo napisałeś, że masz problem z:Cytatukończeniem 2 misji fabuły Argonów. Dokładniej to muszę wyrzucić satelitę w sektorze Kha'ak.Yacek dokładnie napisał Ci co zrobić, ale chyba nie w Twoim języku, jeśli Ci nie wystarczyło to wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zajebiście mi wytłumaczył Zobacz do FAQ misji fabuły TC, aby wiedzieć co. ...ok rozwiał pytanie czy można statek wynająć do pomocy co najwyżej to mi kolega marko22 podpowiedział ale to juz wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 A co mam ci jeszcze napisać? Może przejść za Ciebie tę misję, bo sobie nie radzisz? Przechodziłem ja kilka razy, różnymi statkami, w Vidarze też, więc się da. Skaczesz, wyrzucasz satelitę, lecisz do stacji, skanujesz i uciekasz. Kha'ak sieją rakietami na potęgą, więc ustaw wieżyczki na "tylko rakiety". Statków większych niż M6 nie spotkasz, a z takimi Vidar sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 I widzisz to coś co napisałeś CytatKha'ak sieją rakietami na potęgą, więc ustaw wieżyczki na "tylko rakiety". Statków większych niż M6 nie spotkasz, a z takimi Vidar sobie poradzi.Jest cenniejszą podpowiedzią niż obie Twoich wiadomości razem wziętych Można było tak od razu? ofc ale po co, lepiej wprowadzić nerwową atmosferę, podrażnić kogoś itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Kto sieje nerwową atmosferę? Piszesz właśnie o sobie. Spokojnie. Weź na luz.To nie jest helpdesk, tu nie muszą być od razu poprawne i szczegółowe odpowiedzi. Będziesz drążył temat, podawał więcej szczegółów, to dostaniesz w końcu satysfakcjonująca odpowiedź.Więcej spokoju, cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Jestem, nawet nie gram teraz bo siedzę w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi