Jump to content

Druga misja fabuły Argonów

Omicron
 Share

Recommended Posts

Hej mam dość duży problem z ukończeniem 2 misji fabuły Argonów. Dokładniej to muszę wyrzucić satelitę w sektorze Kha'ak. Latam Vidarem i to że ma 5x200MJ, co mnie dziwi to, to że po wykoszeniu połowy statków lasery strzelają we mnie nie ze statków lecz z pustego miejsca lub to lasery mają taki ogromny dystans 6KM++? Ale do rzeczy... jaki jest dobry sposób aby przejść tą misję bo za każdym razem jestem DEAD! Da się jakoś wynająć jakiś np Kolos w celu pomocy ?

Kurcze... i znowu w kółko macieju... czy ja jakoś nie wiem niewyraźnie piszę, w innym języku? MAM PROBLEM Z ODDZIAŁĘM KHA'AK nie satelita...

Cytat

Kup se Springblossoma 😛

Hehe, myślałem nad tym, ale na razie za słabą repke mam u Terran, a misji bardzo mało mają (lub mi za mało ich proponują).

Cytat

czy ja jakoś nie wiem niewyraźnie piszę, w innym języku?

Tak, bo napisałeś, że masz problem z:

Cytat

ukończeniem 2 misji fabuły Argonów. Dokładniej to muszę wyrzucić satelitę w sektorze Kha'ak.

Yacek dokładnie napisał Ci co zrobić, ale chyba nie w Twoim języku, jeśli Ci nie wystarczyło to wyjaśnienie 😛

A co mam ci jeszcze napisać? Może przejść za Ciebie tę misję, bo sobie nie radzisz? Przechodziłem ja kilka razy, różnymi statkami, w Vidarze też, więc się da. Skaczesz, wyrzucasz satelitę, lecisz do stacji, skanujesz i uciekasz. Kha'ak sieją rakietami na potęgą, więc ustaw wieżyczki na "tylko rakiety". Statków większych niż M6 nie spotkasz, a z takimi Vidar sobie poradzi.

I widzisz to coś co napisałeś

Cytat

Kha'ak sieją rakietami na potęgą, więc ustaw wieżyczki na "tylko rakiety". Statków większych niż M6 nie spotkasz, a z takimi Vidar sobie poradzi.

Jest cenniejszą podpowiedzią niż obie Twoich wiadomości razem wziętych 😛 Można było tak od razu? ofc ale po co, lepiej wprowadzić nerwową atmosferę, podrażnić kogoś itd.

Kto sieje nerwową atmosferę? Piszesz właśnie o sobie. Spokojnie. Weź na luz.

To nie jest helpdesk, tu nie muszą być od razu poprawne i szczegółowe odpowiedzi. Będziesz drążył temat, podawał więcej szczegółów, to dostaniesz w końcu satysfakcjonująca odpowiedź.

Więcej spokoju, cierpliwości.