Jagoda Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Spolszczenie powinno niebawem ukazać się na mamucie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Takie pytanie, w Reunion było to w standardzie (bodajże BP menadżer stacji), że powyżej jakiejś tam kwoty, automatycznie transferowała się kasa na nasze konto. Nie jest to standardem w TC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jest. To standard Vanilli, w rozkazach stacji ustawiamy kwotę powyżej, której każdy kredyt zostanie przetransferowany na nasze konto. Czyli np. przekazujemy stacji 500000 kr. ustawiamy transfer na poziomie 500000 kr. Stacja najpierw będzie kupowała surowce więc kwota spadnie, ale jak zacznie produkować i sprzedawać to kwota zacznie rosnąć, ale nigdy nie przekroczy 500000, każda nadwyżka znajdzie się na naszym koncie.Tak to jest jak za pisanie skryptów biorą się ludzie nie znający do końca gry. Chyba że ten skrypt może coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Zerknąłem opis i skrypt działa trochę inaczej. Pozwala na automatyczny transfer pieniędzy z jednej stacji do innej. Przy odpowiedniej konfiguracji nawet kilka stacji może pobierać kredyty od jednej "bogatej". Przydatne gdy mamy np. kilka kompleksów zaopatrujących pozostałe albo dok czy HQ skupujące towary z naszych fabryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Yacek nie widzę spolszczenia na Mamucie, które tobie wysłałam na @. Czy coś jest nie tak z tym spolszczeniem czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 CytatYacek nie widzę spolszczenia na Mamucie, które tobie wysłałam na @. Czy coś jest nie tak z tym spolszczeniem czy jak ?Miał być automatyczny transfer kredytów, a nie widzę na koncie ani kredyta, nic mi nie przelałaś.A tak poważnie, to mam sklerozę, zapomniałem, już się poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Mały błąd w tłumaczeniu był. Nie zmienione language 44 na 48. Plik tłumaczenia poprawiony został w pobieralni Mamuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzięki Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi