Omicron Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Czy ktoś z was próbował zaatakować Torrus Ziemi, a może zniszczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 A w jakim celu? Spróbuj, a się przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 CytatCzy ktoś z was próbował zaatakować Torrus Ziemi, a może zniszczyć?Życzę powodzenia Torusa strzeże ponad 90 statków Tokyo, przebranych za Wieże Laserowe, uzbrojonych po zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgadzam się. W jakim celu, po co ? Zresztą ja i tak tylko raz tam jestem w całej grze w trakcie wykonywania misji fabuły terran. Jak dla mnie ten sektor jest zapomniany Coś w stylu freelancera jak ostatnio czytałam poruszany temat przez naszych chłopaków na ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Wyślę tam kiedyś 90 Boreaszy uzbrojonych po zęby i zobaczymy co się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 CytatWyślę tam kiedyś 90 Boreaszy uzbrojonych po zęby i zobaczymy co się stanie CytatA w jakim celu? Spróbuj, a się przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 CytatWyślę tam kiedyś 90 Boreaszy uzbrojonych po zęby i zobaczymy co się stanie Mi się udało zniszczyć Torus Skryptem, chciałem zobaczyć co się stanie i wiecie co. Nic się nie stało. Niby zniszczyłem torus a on nadal tam był, tylko nie można było go namierzyć tak jak szczątków dowolnej stacji (nie chodzi o te pełniące funkcje dekoracyjne jak w President End, tylko o pozostałosci po zniszczonych Placówkach Wojskowych itd.).CytatTorusa strzeże ponad 90 statków Tokyo, przebranych za Wieże Laserowe, uzbrojonych po zęby.Była już o tym rozmowa ale ostatnio zauważyłem coś co podważa Twoją tezę. Wleciałem do sektora ziemia, namierzyłem jedną z wież, wcisnąłem F3 i mym oczom ukazał się nie Tokyo przebrany za wieżę ale prawdziwa wieża wyposażona w dwa działa laserowe. Namierzyłem kolejną i powtórzyłem procedurę wynik ten sam. Po piętnastej stwierdziłem, że mam solidne podstawy by uznać, że sektor ziemia jest chroniony przez wieże laserowe. Oczywiście Tokyo też tam krążą, nie pamiętam ile ale Scorp podaję ich dużą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak to po co Dla zabawy, sprawdzenia co się stanie lub "a co by było gdyby" hehe, gdy zaczynałem grę chciałem sprawdzić czy da się zniszczyć bazę handlową Teladi moim Elite. Okazało się że było to strasznie trudne, ale po kilkuminutowym ostrzale dołączył do mnie ich olbrzymi statek który chciał mnie zniszczyć, udało mu się zniszczyć ale nie mnie tylko swoją stację gdyż nie potrafił wykręcić na zakręcie ^^ strasznie był wolny i jego działa laserowe trafiały w bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 CytatCytatTorusa strzeże ponad 90 statków Tokyo, przebranych za Wieże Laserowe, uzbrojonych po zęby.Była już o tym rozmowa ale ostatnio zauważyłem coś co podważa Twoją tezę. Wleciałem do sektora ziemia, namierzyłem jedną z wież, wcisnąłem F3 i mym oczom ukazał się nie Tokyo przebrany za wieżę ale prawdziwa wieża wyposażona w dwa działa laserowe. Namierzyłem kolejną i powtórzyłem procedurę wynik ten sam. Po piętnastej stwierdziłem, że mam solidne podstawy by uznać, że sektor ziemia jest chroniony przez wieże laserowe. Oczywiście Tokyo też tam krążą, nie pamiętam ile ale Scorp podaję ich dużą ilość.Użyj skrypty KillAllShips i zobacz jakie statki polecą ze stoczni do sektora Ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 CytatUżyj skrypty KillAllShips i zobacz jakie statki polecą ze stoczni do sektora Ziemia.Spoko luz, nie twierdzę, że ich tam nie ma. Używałem KillAllShips i wiem, że pielgrzymki Tokyo lecą na ziemię, i wiem również, że lata ich tam od groma i ciut, ciut Jednakże te ziemskie wieże laserowe to nie ściema i istnieją naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Też wybrałem Wieżę Laserową na cel, klawisz "i" i sprawdziłem info, jak byk było M1. Parametry jak Tokyo. Pielgrzymki lecą i na miejscu zmieniają nazwy z Tokyo na Wieża Laserowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ziemska Wieża Laserowa w trzech odsłonach. Coś nie przypomina mi Tokyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Na ostatnim screenie zapomniałeś o najważniejszym. Zobacz do załącznika. Chyba wiesz że w ID statku jest zawarta jego klasa, tak więc EM1FK-40 to statek klasy M1 rasy terran, zresztą jest to w nawiasach za ID. Statki Tokyo po dotarciu na swoje miejsce zmieniają się w te wieże laserowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 CytatStatki Tokyo po dotarciu na swoje miejsce zmieniają się w te wieże laserowe.Jakoś nie jestem przekonany. Niech sobie zmieniają nazwy, ale wygląd i parametry to już inna sprawa. Dlatego właśnie mam wątpliwości. Wiem, że wszystkie te wieże są klasy M1, ale jaki to sens, że lotniskowce lecą na ziemię i zamieniają się tam (fizycznie nie tylko z nazwy) w inne obiekty, to nielogiczne.Edit:Przed chwilą wleciałem do sektora Ziemia i użyłem skryptu KillAllShips. Ziemskie wieże laserowe zniknęły, lecz po po ok minucie pojawiły się z powrotem i nie były to Tokyo przylatujące na miejsce. Wieże pojawiły się dokładnie na tych pozycjach z których zniknęły. Pielgrzymki Tokyo swoją drogą zmierzają ze stoczni na Marsie w kierunku Torusa. Wniosek wieże to nie Tokyo. Owszem Tokyo przylatują na Ziemię i gdzieś się tam szwędają ale ziemskie wieże laserowe to zupełnie inne "zwierzęta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 CytatCytatStatki Tokyo po dotarciu na swoje miejsce zmieniają się w te wieże laserowe.Jakoś nie jestem przekonany. Niech sobie zmieniają nazwy, ale wygląd i parametry to już inna sprawa. Dlatego właśnie mam wątpliwości. Wiem, że wszystkie te wieże są klasy M1, ale jaki to sens, że lotniskowce lecą na ziemię i zamieniają się tam (fizycznie nie tylko z nazwy) w inne obiekty, to nielogiczne.Wiesz, kilka razy uruchamiałem KillAllShips. Za każdym razem pojawiało się około 90 statków Tokyo i leciało ze stoczni w sektorze Mars (z księżyca nie bo tam miałem stocznie ATF) do sektora ziemia. Jak pisałem poprzedni, jeśli wleci się do sektora ziemia po tym jak dolecą tam Tokyo, będą miały one nazwę Wieża Laserowa, po jakimś czasie zmienią się w takie wieże jak na screenach. Wiem że to głupie, ale tak jest i nic na to nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tak tylko, że jak już pisałem po zniszczeniu wszystkich statków, wieże pojawiają się od razu na swoich miejscach nie dolatują ze stoczni jako Tokyo. Owszem ok 90 sztuk Tokyo leci w kierunku torusa ale nie one są wieżami bo wieże już są. Chodzi mi tylko o to. Nie kwestionuję faktu, iż Tokyo lecą na ziemię tylko, że to one zamieniają się w wieże laserowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Właśnie tego nie jestem pewien, czy te wieże są tam już. Przy następnej okazji sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Widzę że tematy poruszane przeze mnie są dość popularne ^^@topicWg. mnie takie zmienianie się statków w wierze to jest chory pomysł i jeśli te działa laserowe JUŻ się nie zmieniają to dzięki wielkie za poprawienie tego dla developerów. Ok rozumiem, działko może być oznaczone jako statek (czyt. jako oznaczenie siły rażenia) + imię i nazwisko pilota który powiedzmy takie działo obsługuje, ale nie transformacje a'la transformers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Tak wymyślił producent. Pisz do Egosoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 CytatWidzę że tematy poruszane przeze mnie są dość popularne ^^Bo o głupotach najchętniej się gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi