SoBeK Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ktory umozliwia przerzucanie doswiadczonej zalogi ze statku do statku. Z tego co pamietam, to w X3R byla taka mozliwosc. Dawno nie gralem w X3TC i tutaj... ZONK. Zainstalowalem v. 2.5 i mimo tego, ze moj handlarz ma juz najwyzszy poziom (ale lata kijowym statkiem), to nie moge go przeniesc do porzadniejszego sprzetu. Moze ktos wie jak to zrobic (a juz chyba sprawdzilem wszystkie mozliwosci) lub jakim skryptem?I jeszcze jedna sprawa. Nie moge pobrac NPC Bailing Addon ze strony Ego. Ma ktos cos takiego w spk? Prosilbym o przeslanie mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 FAQ#48, masz opis tej procedury. W TC się nie zmieniła, więc powinno działać. Choć nie wiem, jak już pisałem, operację robiłem tylko raz, więcej handlarzami się nie przejmuję. Jak jakiś mam to szkoda się od początku, szkoda zachodu z przenoszeniem.Co do NPC, czemu nie możesz pobrać z forum Ego? Mnie pobiera bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Tak, tylko, ze w FAQju chodzi o UT, a ja mam Commercial Agent. NPC nie mam pojecia dlaczego nie moge pobrac. Nie wczytuje mi sie odnoscik (co dziwne, bo inne skrypty pobralem bez problemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Commercial Agent to skrypt Lucike, by przenieść pilota musisz chyba użyć skryptu Personnel Transporter http://xudb.pl/topic/924-personnel-transporter/ którego tłumaczenie zrobiła Jagoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Wielkie dzieki. Zaraz sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Yyy... jeśli dobrze zrozumiałem to grasz w TC, a tam opcja przeniesienia pilota do innego statku jest przecież fabrycznie w rozkazach przedstawiciela. Nie wiem jaką wersję językową masz, u mnie w ang. jest to pierwsza pozycja w konfiguracji Commercial Agent (Trader settings) i potem opcja Reassign Trader. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi