DarthYstred Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Gram w X2 od tygodnia ( znaleziony w piwnicy pod gruubą warstwa książek i kurzu ). Jedyne co znalazłem to 2 CD-ki i tyle. książeczki nigdzie nie było tedy rozgryzam grę samemu. Wszystko szło ślicznie i cudnie, aż nie dostałem transportowca i zonk ... jak to naprawić ? Poszperałem - dowiedziałem się, iż do tego celu służy np. Agroński dok zaopatrzeniowy. I bomba, lecę do niego z zawrotna prędkością 39 bez osłon i wieżyczki i 5% kadłuba, dolatuje i ... ? no i właśnie - co dalej ? ( fakt zadokowania pominąłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 1. Trzymaj się zasad forum i pisz tematy w odpowiednich działach.2. Opcja handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ale w doku nie naprawisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Wizyta w stoczni sie klania. Tam w opcjach handlu bedziesz mial mozliwosc kupna statkow, jak i rowniez naprawy wlasnego. Zajrzyj na strone Egosoftu, z tamtad sciagniesz sobie manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthYstred Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Przepraszam za złe miejsce posta Yacek, Sorkvild - faktycznie w stoczni dziękuję. Tylko nie wiem czemu w opisie Doku Zaopatrzeniowego jest taka informacja. Statek naprawiony, wieżyczka działa, teraz szukam nieszczęsnych osłon 25 do tego cielaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pewnie dlatego, że w Argon Prime są trzy instalacje:1) Federal Argon Shipyard (Stocznia)2) Federal Argon Wharf (nie pamiętam jak to przetłumaczyli)3) Equipment Dock (Dok zaopatrzeniowy)W dwóch z nich można naprawić statek, tj w 1 i 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 CytatGram w X2 od tygodnia ( znaleziony w piwnicy pod gruubą warstwa książek i kurzu ). Jedyne co znalazłem to 2 CD-ki i tyle. książeczki nigdzie nie było tedy rozgryzam grę samemu. Wszystko szło ślicznie i cudnie, aż nie dostałem transportowca i zonk ... jak to naprawić ? Poszperałem - dowiedziałem się, iż do tego celu służy np. Agroński dok zaopatrzeniowy. I bomba, lecę do niego z zawrotna prędkością 39 bez osłon i wieżyczki i 5% kadłuba, dolatuje i ... ? no i właśnie - co dalej ? ( fakt zadokowania pominąłem )To bardzo proste.Na swoim CDku masz wszystko opisane- książeczka w "pliku". Readme.Scenki i całe strony co gdzie i jak.Pozdro. Ps.Posiadam savy do X2TT, oraz skrypty Kerricka-Margalusa- "Admiralskie komendy i bombowe".(Ker.M1 Commands) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Centaur, mozesz gdzies zapodac na linka, gdzies te komendy admiralskie? Nigdy z tym nie gralem, a chetnie bym to sprawdzil. Nie wiem skad to pobrac nawet.W razie czego laduj na megaupload.com i zaloz temacik w dziale ze skryptami to bedzie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi