Marek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Tropiciela otrzymujesz nie po wykonaniu fabuły, wtedy tylko napęd rozszerzony, tylko w jej trakcie. Jeśli dobrze pamiętam to dzieje się to po ataku piratów na Tropiciela w sektorze Wasterland, a przed poleceniem śledzenia pirackiego statku w sektorze Merchant Heaven. Sprawdź dziennik wiadomości, może dostałeś informacje, a nie zwróciłeś na nią uwagi. Statek pojawia się w sektorze Elysium of Light. Zobacz do sektora, zobacz do swoich własności (R).Jeśli nie masz przeglądnij dziennik wiadomości, może ktoś się nim zaopiekował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 No to chyba nie zasłużyłeś sobie na niego Fabułę robiłem już chyba z pięć razy i zawsze dostawałem Tropiciela, choć go nie potrzebowałem.Na jakim patchu grasz? Jak instalowałeś patche? Masz w FAQ poprawną kolejność instalacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Najnowszy patch to 2.5.Tropiciel powinien wrócić do sektora Elysium of Light i wtedy dostaniesz info że dostajesz go w nagrodę za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Leci bez napędu. Nikt mu krzywdy nie zrobi, ma blokadę kadłuba na 93%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Patch lepiej zainstaluj, nie musisz po nim zaczynać nowej gry.Odpuść sobie ten statek, nie jest wart fatygi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Raczej to ty jesteś piratem. Normalna gra do patcha 2.5 wymaga płytki. Patch 2.5 znosi to zabezpieczenie. A problem jaki masz właśnie nie występuje w legalnej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 CytatOk i tak ci nie udowodnie że nie jestem piratem, tak używam cracków do gier lub mini obrazów by nie korzystać non stop z oryginalnych płytek, sporo ludzi tak robi tylko boją się to tego przyznać bo od razu nalepka że piraci.Ależ oczywiście że możesz udowodnić. Zarejestruj się na forum Egosoftu (o ile jeszcze tam nie jesteś zarejestrowany) i wpisz w panelu zarządzania kontem klucz rejestracyjny gry. Pojawi się tam pod Twoim avatarem żeton, wtedy będzie wiadomo że jesteś legalnym użytkownikiem gry.Zrób to aby rozwiać wątpliwości, zwrócę honor. Nie zrobisz, sam udowodnisz to co sugeruję.CytatNiestety do wersji 2.5 nie ma nic takiego wiec się pytałem, wszystko A nawiasem dzięki za porady.Do wersji nie ma, bo ta wersja patcha nie wymaga już płyty. Czytać ze zrozumieniem nie umiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zrehabilituj się i kup oryginał Chyba warto wydać te paredziesiąt złotych na grę przy której spędzasz tyle czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Hehe, zadko sie zdarza, zeby pirat zakladal konto na forum gry. Nawet nie myslcie, ze tak zrobi na Ego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 CytatHehe, zadko sie zdarza, zeby pirat zakladal konto na forum gry.Nie tak rzadko jak Ci się może wydawać. Tak w ogóle to niech sobie zakładają, nie interesuje mnie, czy ktoś kupił grę czy ściągnął gdzieś w necie. Pod warunkiem, że nie próbuje zrobić ze mnie wała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Z tego co wiem, to z sieci mozna sciagnac TC tylko w wersji 1.01 i 1.4 wiec niech sie mecza i zdychaja z bugami i niedorobkami jesli szkoda im wydac 50 zl na oryginal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 CytatZ tego co wiem, to z sieci mozna sciagnac TC tylko w wersji 1.01 i 1.4No wiesz ja kupiłem też wersję 1.01 i jakoś nie męczę się z bugami Wystarczy zainstalować patch (zarówno pirata jak i oryginał można spatchować). Od czasu wyjścia patcha 2.5 nie trzeba mieć nawet płyty w napędzie a wcześniej też sobie jakoś radzili (na forum ego był temat o mini obrazie i crackach do TC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi