erboka Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 heja,Próbuję zainstalować moda Product Finder 1.5 poprzez Script Packager 2.10. Jednak nie mam pojęcia jak to działa. Ktoś może powie mi gdzie po kolei klikać oraz gdzie to znaleźć w grze? Wielkie Dzięki.Pozdrawiam,Erboka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 FAQ#10, przeczytaj opis jak używać Plugin managera i jak instalować skrypty przy jego pomocy. To na początek.Zobacz też do FAQ#9, abyś wiedział co jest modem, a co skryptem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erboka Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 ok, dzięki udało się zainstalować. Teraz jak ten product finder mogę włączyć w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Cytatok, dzięki udało się zainstalować. Teraz jak ten product finder mogę włączyć w grze?Różnie to bywa, wszystko zależy od skryptu. Tego skryptu nie znam, nie używałem. Przeczytaj opis na stronie domowej skryptu, czyli na angielskim forum S&M Egosoftu. Nie znasz angielskiego? Użyj Google translate, zrozumiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi