Cerber Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Czy ktoś wie, jak się tym czymś steruje? Próbowałem , próbowałem ale nie udalo mi się wyczaić, jak to ustrojstwo działa. Chyba, że to sterowanie to ściema ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Bodajże okno podglądu rakiety muszisz otworzyć i sterować wtedy możesz. Tak chyba było w X3R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Próbowałem przez podgląd, ale nie wyszlo. Mógłbyś bardziej szczegółowo jesli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Sorry, nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi