Yacek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Skrypt CorpsPassiveMarineTrainer, podobnie jak skrypt Marine Training Manager pozwala szkolić Marines na naszych statkach, bez konieczność trzymania ich w Placówkach Wojskowych. Pozwala jednak na podgląd poziomów wyszkolenia naszych Marines:Spolszczenie jak zwykle na Mamucie, link w temacie o spolszczeniach skryptów.Uwaga: spolszczenie jest wspólne dla tego skryptu i skryptu SLAM - Ship Labor and Maintenance, with Repairs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Czy ktoś w ogóle używa tego skryptu? Pytam bo mam problem, ściągnęłam plik w formacie SPK i tek skrypt "kraszuje" mi Managera. Nazwy tego skryptu nie mogę w ogóle odszukać na liście Managera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ja testowałem, będę grał w następnej grze.Nazwa w manegerze to Corpae Szkolenie Marines (jeśli masz spolszczenie), u mnie pierwsza od góry.Może gryzie się z innym skryptem/ami (np. Military Transport itp.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Chodzi o to Yacku że za każdym razem po aktywowaniu skryptu SPK Manager sam się otwierał, w tym przypadku było jednak inaczej kraszował się. Ale skoro instalowałeś i działało to widocznie z czym się gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 A, o tego ci managera ci chodzi. To pisz Plugin Instalator. Ja go nie używam, żadnego, właśnie z powodu takich różnych dziwnych problemów wole instalować skrypty ręcznie. Masz wersję RAR skryptu, ściągnij wrzuć ręcznie pliki i zostaw Plugin Instalatora w spokoju, niech się zam wiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi