Yacek Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Skrypt CorpsPassiveMarineTrainer, podobnie jak skrypt Marine Training Manager pozwala szkolić Marines na naszych statkach, bez konieczność trzymania ich w Placówkach Wojskowych. Pozwala jednak na podgląd poziomów wyszkolenia naszych Marines:Spolszczenie jak zwykle na Mamucie, link w temacie o spolszczeniach skryptów.Uwaga: spolszczenie jest wspólne dla tego skryptu i skryptu SLAM - Ship Labor and Maintenance, with Repairs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Czy ktoś w ogóle używa tego skryptu? Pytam bo mam problem, ściągnęłam plik w formacie SPK i tek skrypt "kraszuje" mi Managera. Nazwy tego skryptu nie mogę w ogóle odszukać na liście Managera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 Ja testowałem, będę grał w następnej grze.Nazwa w manegerze to Corpae Szkolenie Marines (jeśli masz spolszczenie), u mnie pierwsza od góry.Może gryzie się z innym skryptem/ami (np. Military Transport itp.)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Chodzi o to Yacku że za każdym razem po aktywowaniu skryptu SPK Manager sam się otwierał, w tym przypadku było jednak inaczej kraszował się. Ale skoro instalowałeś i działało to widocznie z czym się gryzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 A, o tego ci managera ci chodzi. To pisz Plugin Instalator. Ja go nie używam, żadnego, właśnie z powodu takich różnych dziwnych problemów wole instalować skrypty ręcznie. Masz wersję RAR skryptu, ściągnij wrzuć ręcznie pliki i zostaw Plugin Instalatora w spokoju, niech się zam wiesza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts