Jump to content

Następna Wersja DDTC

Amadis12
 Share

Recommended Posts

Witam. Jestem ciekawy, czy planujecie wydać następną wersję DDTC (1.1). A jeżeli tak, to czy będzie ona zawierała tryb multiplayer. Nie chodzi mi o grę typu mmo tylko o zwykłą grę na LAN-ie.

Wielu graczy (w tym także ja) chciałoby zagrać z bratem, kolegą, koleżanką w X3, jestem ciekawy czy mmożecie zrobić coś takiego. Wiem że to MNÓSTWO pracy, ale ile sprawiłoby przyjemności graczom. Proszę o szybką odpowiedź

Ale uwaga, przed zmianą wersji DDTC polecałbym przesiąść się do statku standardowego z TC, zapisać grę, zaktualizować mod i uruchomić z tego zapisu. Może się zdarzyć, że statek z moda DDTC, w którym będziemy, będzie miał wprowadzone zmiany w wersji 1.1 i wtedy plik save zapisany w tym statku w wersji 1.0 nie uruchomi się w wersji 1.1

gram DDTC 3-4 dni, stać mnie było na Eclipsa, te statki ze stoczni Yaki to dobre są? Kupiłem YT1300 ale nie mógł oddokować, kolejny bug? Dopiero jak byłem w innym sekorze, to pilot się ruszył.... Gdy osobiście siedziałem w nowo zakupionym statku to też nonstop był zadokowany, nie działała ikona "Oddokuj". To tyle 😁

Piszcie w odpowiednich tematach.

Cytat

gram DDTC 3-4 dni, stać mnie było na Eclipsa, te statki ze stoczni Yaki to dobre są? Kupiłem YT1300 ale nie mógł oddokować, kolejny bug? Dopiero jak byłem w innym sekorze, to pilot się ruszył.... Gdy osobiście siedziałem w nowo zakupionym statku to też nonstop był zadokowany, nie działała ikona "Oddokuj". To tyle 😁

Problem stary, opisany w temacie Mod DDTC - już dostępny

Odnośnie statków Yaki, to należącado ich stajni Naginata (M6).

Warto nadmienić, że jest kompatybilna z kapsułami abordażowymi (zdobycie np M6 Eagle jest w miare proste, zarobek 15 milionów), 2 GJ osłon, może obsługiwać najcięższe lasery (m.in. działo fotonowe, działo jonowe, wyrzutnie bomb zapalających), posiada porządne generatory laserów, oraz kilka wieżyczek bardzo ciekawie ustawionych jak na M6 z plejadą możliwych broni do zainstalowania - we wszystkich można zainstalować działka na amunicję, dzięki czemu uzyskujemy pełną moc laserów wyłącznie dla siebie.