Amadis12 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam. Jestem ciekawy, czy planujecie wydać następną wersję DDTC (1.1). A jeżeli tak, to czy będzie ona zawierała tryb multiplayer. Nie chodzi mi o grę typu mmo tylko o zwykłą grę na LAN-ie.Wielu graczy (w tym także ja) chciałoby zagrać z bratem, kolegą, koleżanką w X3, jestem ciekawy czy mmożecie zrobić coś takiego. Wiem że to MNÓSTWO pracy, ale ile sprawiłoby przyjemności graczom. Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 1. Nie my wydajemy mod DDTC.2. Wersja 1.1 wyjdzie być może jeszcze w tym tygodniu.3. Nie ma możliwości gry multiplayer, jest to ograniczenie silnika TC i żaden mod tego nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadis12 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Rozumiem, dziękuje za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Cytatdostępny będzie w wersji 1.1 DDTC, która może jeszcze w tym tygodniu będzie dostępna publiczniePrzy okazji warto nadmienić, że savy z wersji 1.0 są kompatybilne z wersją 1.1 Beta w związku z czym z wersją finalną tez raczej będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ale uwaga, przed zmianą wersji DDTC polecałbym przesiąść się do statku standardowego z TC, zapisać grę, zaktualizować mod i uruchomić z tego zapisu. Może się zdarzyć, że statek z moda DDTC, w którym będziemy, będzie miał wprowadzone zmiany w wersji 1.1 i wtedy plik save zapisany w tym statku w wersji 1.0 nie uruchomi się w wersji 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 A co poprawiają w wersji 1.1?Skumałem się z Yaki. Do Savage Spur przyleciał M6 piracki i rozwalił elektrownię oraz magazyn YAKI. Stocznia się została i jakaś kopalnia.... Respawn przewidywany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dowiesz się jak wyjdzie wersja 1.1Gram w DDTC od dwóch miesięcy i pierwsze słyszę by rozwalili stację typu DOK dodaną przez ten mod, ale widać wszystko możliwe Respawn pewnie będzie, czasu tylko potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 gram DDTC 3-4 dni, stać mnie było na Eclipsa, te statki ze stoczni Yaki to dobre są? Kupiłem YT1300 ale nie mógł oddokować, kolejny bug? Dopiero jak byłem w innym sekorze, to pilot się ruszył.... Gdy osobiście siedziałem w nowo zakupionym statku to też nonstop był zadokowany, nie działała ikona "Oddokuj". To tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Piszcie w odpowiednich tematach.Cytatgram DDTC 3-4 dni, stać mnie było na Eclipsa, te statki ze stoczni Yaki to dobre są? Kupiłem YT1300 ale nie mógł oddokować, kolejny bug? Dopiero jak byłem w innym sekorze, to pilot się ruszył.... Gdy osobiście siedziałem w nowo zakupionym statku to też nonstop był zadokowany, nie działała ikona "Oddokuj". To tyle Problem stary, opisany w temacie Mod DDTC - już dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnie statków Yaki, to należącado ich stajni Naginata (M6). Warto nadmienić, że jest kompatybilna z kapsułami abordażowymi (zdobycie np M6 Eagle jest w miare proste, zarobek 15 milionów), 2 GJ osłon, może obsługiwać najcięższe lasery (m.in. działo fotonowe, działo jonowe, wyrzutnie bomb zapalających), posiada porządne generatory laserów, oraz kilka wieżyczek bardzo ciekawie ustawionych jak na M6 z plejadą możliwych broni do zainstalowania - we wszystkich można zainstalować działka na amunicję, dzięki czemu uzyskujemy pełną moc laserów wyłącznie dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi