Tezeth Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam mam problem z odnalezieniem Unknow Sector.Z Malestrom (19:9) mam lecieć na zachód do Unknow (18:9) następnie na południe do kolejnego Unknow Sector (18:10). Nie moge znaleść własnie tego sektora. Lece na południe 600km i nic. Wiecie gdzie jest ta brama ? Równo względem osi "z" ? czy może trzeba jakoś odbić ?Jedyną podpowiedź jaką udało mi się znaleść to The gate for the sector west of Maelstrom is very very west, and off the map. Make sure that you are not too high or low when looking for it. The next gate you want is a south gate, but its more SSW than south. Again, watch your height.Tylko nie wiem o co chodzi z tym "SSW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tezeth Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Ok znalazłem, mozna zamknąć topic SSW to południe-południowy zachód 35,0,60 namiary na tą brame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 1. Zamiast pytać, należało zobaczyć do FAQ misji fabuły i misji Bala Gi2. Jak widać namiary na bramę są różne, jej lokalizacja jest losowa, więc nie ma sensu ich podawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi