Viggin Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam poszukuję skryptu który dodaję pliki tekstowe o numerach 8456 i 8458 nie wiem od jakiego to jest skryptu czy może moda ale za każdym razem jak uruchamiam nową grę to system gry woła do mnie o te pliki... przeszukałem całe forum szuka teraz na forum ego ale nie mogę nic znaleźć może ktoś z was mogłby mi jakoś pomóc... z gory dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 29#2695729Bawiłeś się dodatkowymi statkami. Nowa gra, albo stare save sprzed instalacji statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 właśnie w tym rzecz że nawet jak zaczynam nową grę po nowej instalce gry(+kilka skryptów) na kompie to mi się to pojawia... wychodzi na to iż musze mieć to zaimplementowane w ktorymś z używanych skryptów.. czy jest jakaś możliwość aby wstawić te pliki?? bo nie mam zadnych modów dodających statki oprócz Hangar moda.. może to w tym się kryje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=228147Zobacz co tam pisze, hangar mod w wersji 1.7 zawiera te dwa statki.Czyli FAQ i zrobienie sobie polskich plików tekstowych o tych numerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A może po odinstalowaniu gry w folderach zostały ci skrypty. Potem zainstalowałeś grę w to samo miejsce i dalej masz te skrypty folderach. Dlatego gra może widzieć i prosić o pliki T wyżej wymienionych przez ciebie plików tekstowych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jagoda, przeczytaj mój post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 no widzisz skąd mogłam wiedzieć że napisałeś byłeś"szybsiejszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 instalacja jest na formatowanej partycji systemowej więc nie ma mowy o "pozostałościach" więc pozostaje mi tylko zrobić plik tekstowy.. dzięki za pomoc.. pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Cytatno widzisz skąd mogłam wiedzieć że napisałeś byłeś"szybsiejszy" To tak gwoli wyjaśnienia. Na górze każdego postu masz przed "Napisane...." ikonę, jeśli ikona jest w innym kolorze niż przy pozostałych postach, to znaczy że nie czytałaś jeszcze tego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi