Jare3ek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Słyszałem(a dokładnie przeczytałem),że można kupić sektor.W jaki sposób?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Na aukcji.... za jakieś 800 mln cr...A można też przejąć. Wycinasz wszystko co lata i wszystkie stacje. Stawiasz stację handlową i sektor twój Skrypt: Sector Takeover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Zobacz do tematu spolszczeniach skryptów pozycja 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szotek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 A jaki to jest sektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 To ten Nieznany Sektor pomiędzy Montalaar a New Income. Potem się zowie Avarice.Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jare3ek Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 CytatNa aukcji.... za jakieś 800 mln cr...A gdzie można spotkać tą aukcje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpoXavier Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Widzę, że w tej chwili przeglądasz forum Ego. Jeśli jeszcze nie znalazłeś odpowiedzi to kupno sektora masz opisane tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 A ja właśnie, po zaciętej licytacji kupiłem w końcu ten sektor za 850 000 000 kr.Co prawda sektor dawno mój, dzięki skryptowi Takeover, ale co mi tam, teraz mam też hipotekę założoną. \\EDIT: Dostałem w końcu wiadomość od poprzedniego właściciela sektora. Przekazał mi oficjalnie sektor. Mogłem wybrać nazwę sektora z kilku dostępnych. Przekazał mi też na własność swoją stację handlową, tak więc mam teraz w tym sektorze dwie stacje handlowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernauta Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 CytatNa aukcji.... za jakieś 800 mln cr...A można też przejąć. Wycinasz wszystko co lata i wszystkie stacje. Stawiasz stację handlową i sektor twój Skrypt: Sector TakeoverCzy to znaczy iż wystarczy ogłocić goły już system President's End (lub inny bez żadnej stacji) z wszelkiego latającego tałatajstwa, postawić swoją stacyjkę i już sektore jest nasz?Myślałem o przejęciu Hatikvah's Faith by zrobić taki sektorek bezpieczeństwa między Piratami Splitami a Argonami. No i niedaleko Xenon 101 więc miły poligonik 2 sektory dalej Pomysł dobry czy raczej mierny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Nie musisz wycinać wszystkie co lata. Jeśli chcesz aby sektor był Twój to niszczysz tylko Stacje Handlowe, Habitaty Piratów, Doki zaopatrzeniowe (jeśli są) i stawiasz Swoją Stację Handlową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Powiem więcej. Trzeba wyciąć wszystkie wrogo do Ciebie nastawione stacje. Potem stawiasz własną SH, ogłaszasz wszem i wobec, że poprzedni właściciele są Twoimi wrogami i sektor przechodzi na Twoją własność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Niby proste, ale najpierw w ustawieniach SI warto mieć opcję Sektor Takeover ustawioną na "TAK" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ale to chyba po instalacji skryptu jest defaultowo ustawione na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dokładnie, ale czasem niektórzy lubią bawić się opcjami SI a później płacz:CytatA mi nie działa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi