Szynszyl Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam zainstalowałem XTM 7.5 i chciałem sobie zainstalować cheats by LV no wiec zrobiłem to tylko że zamiast poleceń w menu rozkazy > ogólne, mam właśnie owe readtexty. Zna ktoś na to sposób?? Powiem tylko że kiedyś mi to działało bez zarzutów. Aha XTM jest raczej poprawnie zainstalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kara za używanie Cheat. Zobacz do FAQ jak radzić sobie z readtextami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dzięki Yacek już mam. Ale jednego nie rozumiem wcześniej nie miałem takich problemów. A co do kary, to przecież ja nie mowie ze będę tego używał, no może czasami Temat do zamknięcia/usunięcia, jednym słowem róbta co chceta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi